Автор Тема: Citroen Saxo 1.1 i  (Прочитано 66957 пати)

Отсутен DARK MK1 GTI

• Сениор
  • Пораки: 5087
Одг: Citroen Saxo 1.1 i
« Одговори #525 на: 14 Февруари 2013, 15:45:31 pm »
pa neznam koj da gi baras i ja se mislam a poveke sum za  COOL BLUE HYPER

a inace poevtino za nekoj raboti e da si naracas preku ebay nego preku carner ;)

Отсутен Harris

• Редовен
  • Пораки: 1285
    • http://www.facebook.com/RenaultOwnersClubMacedonia
« Одговори #526 на: 14 Февруари 2013, 15:49:04 pm »
шо нема да му текне на Мац ... 200 евра за фарови .. каков чоек  ;D

Отсутен DARK MK1 GTI

• Сениор
« Одговори #527 на: 14 Февруари 2013, 16:00:26 pm »
ja se koplet  farovi maska stopovi zmigavci zemav za 15 000 on samo farovi :D

Отсутен Start Up Mac

• Редовен
  • Пораки: 1518
« Одговори #528 на: 14 Февруари 2013, 19:55:23 pm »
abe dario ne zaebavaj toa se farovi za golf 1 ova se za saxo   golf 1 veke vlaga vo istorijata  moevo ima mnogo za da stigne do tamu :D

Отсутен Harris

• Редовен
« Одговори #529 на: 14 Февруари 2013, 20:15:48 pm »
ja se koplet  farovi maska stopovi zmigavci zemav za 15 000 on samo farovi :D

Ja iam saxo , znam kolku vredi i Dali vredi da se sreduva , i kolku i da vlozis pak "nije to-to" ..
jas planirav da stavam ova , da kupuvam ona .. Ama svativ deka jadam gomna ...
gradska kola , fabrikci napravena da bide ekonomicna , da moze da se koristi ko taxi vozilo ne e za sreduvanje ..

Отсутен Start Up Mac

• Редовен
« Одговори #530 на: 14 Февруари 2013, 20:27:31 pm »
Abe koa ke vidis niedna kola ne vredi da se sreduva :) sve e toa frlanje pari u veter  ama sve toa sto tebe te prai zadovolen i za toa plakas i jebi ga ostanues bez pari ama barem so ispolneta dusa ke si i fico da e ako tebe ti prai merak da si go lickash pak ke bides zadovolen .. :D

Отсутен DzOle

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 381
« Одговори #531 на: 14 Февруари 2013, 20:33:58 pm »
Abe koa ke vidis niedna kola ne vredi da se sreduva :) sve e toa frlanje pari u veter  ama sve toa sto tebe te prai zadovolen i za toa plakas i jebi ga ostanues bez pari ama barem so ispolneta dusa ke si i fico da e ako tebe ti prai merak da si go lickash pak ke bides zadovolen .. :D

Fatal error

sve sto ima potencijal vredi da se sredi ako ti sakas ako ti e merak ako imas keif !  ;)

Noo New Model Cars...I'm Riding Old SchoOl !!!

Отсутен Start Up Mac

• Редовен
« Одговори #532 на: 14 Февруари 2013, 20:38:20 pm »
a eve imas nekoja kola sto ima potencijal za sreduvanje .. i ke ja sredis  i ke ti bide kejf sto ti e takva ... dali taa kola bez  da ja sredis ke si tera  i ke bide ok ? ke bide ok normalno .. sakam da kazam bilo koja kola da fatis da ja sreedis sekogas na tebe dusata ke ti bide ispolneta.bezrazlika koja kola e dali e Kao so vikas so potencijal za sreduvanje ili ne ..

Отсутен Harris

• Редовен
« Одговори #533 на: 15 Февруари 2013, 00:21:11 am »

Fatal error

sve sto ima potencijal vredi da se sredi ako ti sakas ako ti e merak ako imas keif !  ;)

;)

a eve imas nekoja kola sto ima potencijal za sreduvanje .. i ke ja sredis  i ke ti bide kejf sto ti e takva ... dali taa kola bez  da ja sredis ke si tera  i ke bide ok ? ke bide ok normalno .. sakam da kazam bilo koja kola da fatis da ja sreedis sekogas na tebe dusata ke ti bide ispolneta.bezrazlika koja kola e dali e Kao so vikas so potencijal za sreduvanje ili ne ..

Fatal error 2

Staj mu na Saxoto Turbo pa vidi dali ke si tera i dali ke bide OK ...

Отсутен DARK MK1 GTI

• Сениор
« Одговори #534 на: 15 Февруари 2013, 14:18:41 pm »
zbort mi bese standard sakso tolku ne se isplati da go ulozuvas, posto e obicen model a da e VTS ili nekoj drug tamu sportski model da ima potencijal za dobra kola :)

Отсутен Harris

• Редовен
« Одговори #535 на: 15 Февруари 2013, 19:10:04 pm »
Tocno taka .. Saxoto nema osnova za tuning , i kolku i da vlozis  , so i da napravis dzabe Ti e ...
VTS i VTR se druga prica :)

Отсутен n1kola

• Сениор
  • Пораки: 6791
  • French diamond
« Одговори #536 на: 15 Февруари 2013, 19:47:28 pm »
Тој збора за естетско средвање, не за перформанси... ехе колку коли ги има со 17-18 бандаши, средени шасиски за мерак а под хауба имаат обичен дизел или 1.2...1.4 па и 1.6. Јас мислам ако имаш кеф на количето, слободно среди го, ако нема јак мотор барем на изглед да биди топ.

Отсутен Start Up Mac

• Редовен
« Одговори #537 на: 15 Февруари 2013, 20:45:00 pm »
Тој збора за естетско средвање, не за перформанси... ехе колку коли ги има со 17-18 бандаши, средени шасиски за мерак а под хауба имаат обичен дизел или 1.2...1.4 па и 1.6. Јас мислам ако имаш кеф на количето, слободно среди го, ако нема јак мотор барем на изглед да биди топ.
konecno nekoj da me sfati so sakam da kazam ja licno ne ni sakam sportski motor vo kola...ama bi ulozil vo nadvoresen i vo enterierski izgled. Da bide bombona vnatre i nadvor.

Отсутен ficomk

• Сениор
  • Пораки: 4191
« Одговори #538 на: 16 Февруари 2013, 00:50:29 am »
што и да правиш,пази да не претераш па да ти стане ко од шутка да ти е

Отсутен nsx-r

• Легенда
  • Пораки: 9213
« Одговори #539 на: 16 Февруари 2013, 00:53:50 am »
премногу пари фрлени а кога ќе сакаш да го продадеш ни денар повеќе нема да видиш