Автор Тема: Транспарентен спреј за стоп светла.Дозволено или не ?  (Прочитано 6577 пати)

Отсутен Start Up Mac

• Редовен
  • Пораки: 1518
сакам да ги затемнам стоп светлата арно ама незнам дали е дозволено и ако е дозволено до колку проценти? Ај доколку некој си имал работа со вакви ствари нека ме извести  :D

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55106
  • Махер
Nema regulativa za ova, ama ligicno ako gi stemnis mnogu - nema da svetat.
Jas kolku sto znam.

Отсутен Start Up Mac

• Редовен
nez aj da vidime drugite clenovi so imaat da kazat :D

Отсутен yarre

• Bearing Expert
  • Редовен
  • Пораки: 1389
  • www.lagermax.mk
    • LAGERMAX
Шабанизација :)

Отсутен Start Up Mac

• Редовен
za koj kako

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34290
  • Таков е животот... јебига
Јас би те казнил да сум полицаец. Ако не за тоа конкретно ќе ти најдам нешто било што, али причина ќе биде баш тоа што го викаш. Штоповите се нешто што е дизајнирано да ја подобри безбедноста во сообраќајот и примарно служи за останатите учесници во сообраќајот. Така да би рекол во најмала рака дека е опасно и неодговорно тоа да се прави, па опасно и на крај неестетски. Играњето со безбедноста на недолжните е оптествен проблем и како таков е за осуда и корекција со принуда :)

Отсутен Start Up Mac

• Редовен
moe pravo kako ke se snajdam ja so policija i so ostanato samo prasav kolku posto e dozvoleno zatemnuvanje ako imate odgovor odgovorete ne mi kazuvajte sto bi mi napraile :) ;)

Отсутен Start Up Mac

• Редовен
Јас би те казнил да сум полицаец. Ако не за тоа конкретно ќе ти најдам нешто било што, али причина ќе биде баш тоа што го викаш. Штоповите се нешто што е дизајнирано да ја подобри безбедноста во сообраќајот и примарно служи за останатите учесници во сообраќајот. Така да би рекол во најмала рака дека е опасно и неодговорно тоа да се прави, па опасно и на крај неестетски. Играњето со безбедноста на недолжните е оптествен проблем и како таков е за осуда и корекција со принуда :)
idi u sobranie ministre :D hahah

Отсутен bobi010

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 448
Не ги затемнувај многу бидејќи во случај на магла нема да бидеш виден :)

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
Да ме примаат ќе отидам да ги исплескам малце за глупостите што ги прават. Абе со полиција некако мож ќе се снајдеш, веќе знаеме дека е лесно да се корумпира ама да не испадне после како оноа видеото, сотој што му ги крши затемнетите стакла и штопови и фарови шти ги качил да му светат нагоре и слично. Ако се сети некој видеото каков наслов носи нека го постира молам.

Отсутен Start Up Mac

• Редовен
Да ме примаат ќе отидам да ги исплескам малце за глупостите што ги прават. Абе со полиција некако мож ќе се снајдеш, веќе знаеме дека е лесно да се корумпира ама да не испадне после како оноа видеото, сотој што му ги крши затемнетите стакла и штопови и фарови шти ги качил да му светат нагоре и слично. Ако се сети некој видеото каков наслов носи нека го постира молам.
tema na razgovor ne e toa adminstratorski prava- bez spamovi

Отсутен Start Up Mac

• Редовен
Не ги затемнувај многу бидејќи во случај на магла нема да бидеш виден :)
pa da nema mnogu da gi zatemnam ali neznam dali ima nekoi dozvoleni granici

Отсутен VLATKO Џентлменот

• Сениор
  • Пораки: 6220
SAXO Mac пишувај со кирилично писмо или ич не пишувај,а за затемнување можеш една до две раце да ги испрскаш слободно

Отсутен Start Up Mac

• Редовен
nemoram da pisuvam so kirilicno pismo ima navedeno vo pravilata :) moze kirilicno ama i nemora.  e  toa e odgovorot sto go barav 2 race mislam 5 ka ke bide :D  ( 3. Пишување на кирилица не е обавезно, али е препорачано. Нема да мрчиме ако некој пишува на латиница. )

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
Мрчењето е индивидуална работа. Ќе мрчам колку што сакам. А ти ако можеш да пишуваш на кирилица препорачано е да пишуваш. Оти по реципроцитет ти си тој што мрчи во врска со кирилицата а не ние :)  си правиме муабет да не мислиш дека те карам