Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: MartinAlfista на 16 Јули 2011, 11:35:30 amЦитат: zeroSignal на 16 Јули 2011, 09:44:10 amСтиг се покажа кој е - професионалниот возач Бен Колинс. Сегашниот Стиг, сеуште не знаеме кој е.Да да, се деси тоа на завршувањето на прошлата сезона кога се испотужија. А сврхата на епизодава што е ставена погоре стварно не можам да ја сфатам... Шумахер бил Стиг во некоја од претходните сезони?-.-
Цитат: zeroSignal на 16 Јули 2011, 09:44:10 amСтиг се покажа кој е - професионалниот возач Бен Колинс. Сегашниот Стиг, сеуште не знаеме кој е.Да да, се деси тоа на завршувањето на прошлата сезона кога се испотужија. А сврхата на епизодава што е ставена погоре стварно не можам да ја сфатам... Шумахер бил Стиг во некоја од претходните сезони?
Стиг се покажа кој е - професионалниот возач Бен Колинс. Сегашниот Стиг, сеуште не знаеме кој е.
Цитат: Deni на 16 Јули 2011, 11:38:49 amЦитат: MartinAlfista на 16 Јули 2011, 11:35:30 amЦитат: zeroSignal на 16 Јули 2011, 09:44:10 amСтиг се покажа кој е - професионалниот возач Бен Колинс. Сегашниот Стиг, сеуште не знаеме кој е.Да да, се деси тоа на завршувањето на прошлата сезона кога се испотужија. А сврхата на епизодава што е ставена погоре стварно не можам да ја сфатам... Шумахер бил Стиг во некоја од претходните сезони?-.-Наместо тоа, одговор можеше да пишеш.
Цитат: MartinAlfista на 16 Јули 2011, 11:45:43 amЦитат: Deni на 16 Јули 2011, 11:38:49 amЦитат: MartinAlfista на 16 Јули 2011, 11:35:30 amЦитат: zeroSignal на 16 Јули 2011, 09:44:10 amСтиг се покажа кој е - професионалниот возач Бен Колинс. Сегашниот Стиг, сеуште не знаеме кој е.Да да, се деси тоа на завршувањето на прошлата сезона кога се испотужија. А сврхата на епизодава што е ставена погоре стварно не можам да ја сфатам... Шумахер бил Стиг во некоја од претходните сезони?-.-Наместо тоа, одговор можеше да пишеш.Па нема одговор, никој неможе да ти каже за сигурно, ама по логика Шумахер не би возел таму... Нели?
Schumacher bese gostin samo vo edna epizoda bidejki samo nemu mu bese dozvoleno da izvozi krug na Top Gear stazata so Ferrari Fxx. Top gear negovoto gostuvanje go napravija malku pointeresno i toa e toa.Vo toa vreme Stig bese Ben Collins.http://www.youtube.com/watch?v=l8EAYPssUzgNoviot Stig ne se znae koj e.
Цитат: Stratro на 16 Јули 2011, 13:29:25 pmSchumacher bese gostin samo vo edna epizoda bidejki samo nemu mu bese dozvoleno da izvozi krug na Top Gear stazata so Ferrari Fxx. Top gear negovoto gostuvanje go napravija malku pointeresno i toa e toa.Vo toa vreme Stig bese Ben Collins.http://www.youtube.com/watch?v=l8EAYPssUzgNoviot Stig ne se znae koj e.Ја знам кој е!
Цитат: Sportex на 16 Јули 2011, 13:32:25 pmЦитат: Stratro на 16 Јули 2011, 13:29:25 pmSchumacher bese gostin samo vo edna epizoda bidejki samo nemu mu bese dozvoleno da izvozi krug na Top Gear stazata so Ferrari Fxx. Top gear negovoto gostuvanje go napravija malku pointeresno i toa e toa.Vo toa vreme Stig bese Ben Collins.http://www.youtube.com/watch?v=l8EAYPssUzgNoviot Stig ne se znae koj e.Ја знам кој е!Знам дека мислите дека се заебавам ама стварно знам кој е!
Знам дека мислите дека се заебавам ама стварно знам кој е!
Цитат: Sportex на 17 Јули 2011, 22:32:00 pmЗнам дека мислите дека се заебавам ама стварно знам кој е!Кој е Ме интересира, зошто мислам дека тоа со Шумахер беше како финта малку...
Цитат: Schmitt на 18 Јули 2011, 03:12:48 amЦитат: Sportex на 17 Јули 2011, 22:32:00 pmЗнам дека мислите дека се заебавам ама стварно знам кој е!Кој е Ме интересира, зошто мислам дека тоа со Шумахер беше како финта малку... Член на форумов е, и обожава Дизел и никој го нема видено досега на собир ...