Автор Тема: Top Gear  (Прочитано 332386 пати)

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 43949
  • Il Moderatore

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Darkovski

• Редовен
  • Пораки: 1273
Одг: Top Gear
« Одговори #2026 на: 31 Мај 2016, 22:41:52 pm »
И ја уште не сум ја гледал, и без разлика колку била лоша епизодата не е меродавно да се споредува со најдобрите епизоди од претходната клапа, туку исто со нивната прва епизода. Колку што памтам ни нивните први епизоди не беа ни блиску до тоа што стигнаа да бидат.

Отсутен Luki Junior

• Сениор
  • Пораки: 5077
  • The Spartan General
« Одговори #2028 на: 31 Мај 2016, 22:58:07 pm »
Јас до ден денешен ја памтам првата епизода на Топ Гиар. Ја гледав на МТВ2 2001ва или 2002ра, кога за викенд наутро даваа програма од БиБиСи2.

Џереми беше до Франција со Ситроен Берлинго,и јадеше трици за просторчињата ваму таму а на крајот си купи едни малечко шише винце/пивце. Хамонд возеше Мазда 6.

Презентираа Зонда со 7.2 или 7.3 АМГ мотор.  Стиги беше црн и додека возеше имаше виртуелен брзинометар, патеката, и Џ-метар. Исто, имаа сегмент и за купување автомобили со еден дебел (Џејсон).

Мислам дека тестираа и сообраќајни камери со ТиВиАр.

Беше закон. 

Од оваа не запамтив ама баш ништо. А не е како да не излегоа интересни коли годинава.

Добро, тогаш бев малечок, и се ми изгледаше интересно. :-)
Fehlende Pferde Sterken sind mit Wahnsinn ersetzt.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55054
  • Махер
« Одговори #2029 на: 31 Мај 2016, 23:01:09 pm »

Мочкото треба да го снајде истата судбина од Jason Dave од претходниов Top Gear. Не го биваше и ајт со здравје после епизода или две. И да го сменат како знаат и умеат со Крис Харис. Иначе желосно да се упропасти вака целото шоу, без душа да остане со овој недокваканиов.

Отсутен DarthJe5us

• Авиону, сломићу ти крила..
  • Легенда
  • Пораки: 20146
« Одговори #2030 на: 31 Мај 2016, 23:05:59 pm »
Јас до ден денешен ја памтам првата епизода на Топ Гиар. Ја гледав на МТВ2 2001ва или 2002ра, кога за викенд наутро даваа програма од БиБиСи2.

Џереми беше до Франција со Ситроен Берлинго,и јадеше трици за просторчињата ваму таму а на крајот си купи едни малечко шише винце/пивце. Хамонд возеше Мазда 6.

Презентираа Зонда со 7.2 или 7.3 АМГ мотор.  Стиги беше црн и додека возеше имаше виртуелен брзинометар, патеката, и Џ-метар. Исто, имаа сегмент и за купување автомобили со еден дебел (Џејсон).

Беше закон. 

Од оваа не запамтив ама баш ништо. А не е како да не излегоа интересни коли годинава.

Таа епизода да ја пуштиш да ја гледаш пак веројатно ќе ти биде интересна. Оваа новава...и еднаш и е многу.

Отсутен stapmkd

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 765
« Одговори #2031 на: 01 Јуни 2016, 01:12:38 am »

Беше закон. 

Таа епизода да ја пуштиш да ја гледаш пак веројатно ќе ти биде интересна. Оваа новава...и еднаш и е многу.
Море и најавната шпица само да ја видиш е премногу хаха

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер
« Одговори #2032 на: 01 Јуни 2016, 09:50:56 am »

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22218
« Одговори #2033 на: 01 Јуни 2016, 11:00:01 am »
Не го сфатив штосов.

Отсутен Ichisima

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 169
  • Ербап
« Одговори #2034 на: 01 Јуни 2016, 12:39:40 pm »
Top Gear без Jeremy Clarkson ти е како Македонски народни приказни без Ѓорѓи Колозов...

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер
« Одговори #2035 на: 01 Јуни 2016, 12:46:32 pm »
Ама овде и Шенка си отиде, и Гоце...

Отсутен Carpathian Lord

• Легенда
  • Пораки: 14205
« Одговори #2036 на: 01 Јуни 2016, 16:03:17 pm »
Не го сфатив штосов.

Демек го дупчи Кларксон дека заради кетерингот (ладниот стек) , заради што му ја учука на процудентот.

...Дебил...

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер
« Одговори #2037 на: 01 Јуни 2016, 20:43:32 pm »

Отсутен stapmkd

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 765
« Одговори #2038 на: 02 Јуни 2016, 01:49:01 am »
Extra gear некако е 10 пати по интересно од top gear(ваљда ради џинџерот), башка некако е најблиску у сличности и у концепт до стариот top gear. Само што едина мана можда му е што можда главната водителска улога требало да му припадне на Крис Харис, али у глобала океј е, пре би го глеал ова неголи она на џинџерот.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер
« Одговори #2039 на: 02 Јуни 2016, 22:08:37 pm »

Џои и Крис Еванс:

http://graphtv.kevinformatics.com/tt1628033
« Последно менување: 05 Јуни 2016, 12:58:09 pm Deni »