Автор Тема: Top Gear  (Прочитано 322427 пати)

Отсутен DarthJe5us

• Авиону, сломићу ти крила..
  • Легенда
  • Пораки: 20114
Одг: Top Gear
« Одговори #1725 на: 27 Април 2015, 16:37:12 pm »
Онак уште не сфаќам зошто си го гледал овој Топ Гир ако толку ти смета Кларксон ( иако ги испоплука и другите двајца во претходен пост ), зошто не ги гледаш американците? Австралијците? Петта брзина?

очигледно немаш капацитет да сватиш. подотвори ги малку узенгиите на капацитативност и можеби ке сватиш... што е тешко да сватиш проста реченица... ми се свиѓа ламборџониво ама црвено е, а црвена боја на кола не поднесувам... ама тоа не значи дека нема да возам црвено ламборџини...

и доста изигрсвате сите паметњаковци... не сте...

И ти доста се расфрлаш со навреди по членови. Го тупиш во темава откако се прошири веста за Кларксон и другите ти изигравале памтњаковци.

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 17502
  • Alfa Romeo Corruption 1.4 Turbo
« Одговори #1726 на: 27 Април 2015, 16:43:48 pm »
Онак многу памти каков бил претходниот Top Gear без Кларксон... Ама не, сеа ќе рече "ЈА TOP GEAR ГЛЕДАМ ОД ОСУМДЕСШЕСТА ГОДИНА ТИ НЕ СИ БИЛ РОДЕН КУРСЕТРЕСЕ" колку само контра да оди.

Логиката со црвеното ЛамборГини само ти си ја сфаќаш џони, не е до нашите ментални склопови или "капацитативноста" (wat?!).

Отсутен SirPsyhoSexy

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 773
« Одговори #1727 на: 27 Април 2015, 17:44:59 pm »
Коа се објаснуваш за нешо со онак ти е исто ко да се објаснуваш со стар чоек. Што и да кажеш ќе напраи се само да ти иде контра и на крај ќе се откажеш и он ќе си верува у тоа дека он бил у право. Неам прочитано пост каде што онак кажува на друг дека е во право и дека он бил грешка. Чоек со повеќе самодоверба на тастатура мислам дека не постои. Многу ти е мизерен животот уствари, се враќаш од работа и се караш и навредуваш млади луѓе на форум.

Отсутен Diesel

• Сениор
  • Пораки: 6150
« Одговори #1728 на: 27 Април 2015, 19:15:14 pm »
Кларксон не бил Топ гир..

Во најмала рака смешно. Зошто не се емитува повеќе Топ Гир? Зошто и Меј напушти?

Затоа што го нема Кларксон.

Кларксон е Топ Гир.

Точка.

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20663
« Одговори #1729 на: 27 Април 2015, 19:29:31 pm »
Кларксон не бил Топ гир..

Во најмала рака смешно. Зошто не се емитува повеќе Топ Гир? Зошто и Меј напушти?

И Енди Вилман (главниот продуцент), и Ричард Хемонд.
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен Diesel

• Сениор
« Одговори #1730 на: 27 Април 2015, 19:31:08 pm »
За продуцентот и за Меј прочитав негде пред некој ден.

За Ричард немам сретнато, официјално. Сум прошуштил.

Отсутен velestrumf

• Легенда
« Одговори #1731 на: 27 Април 2015, 19:33:30 pm »
Уствари на Хемонд му истекол договорот на 31.03.2015 па нити он покажал интерес за продолжување, нити па ВВС му понудиле, имајќи предвид дека со тргнувањето на Кларксон, Топ Гиар воопшто не би било тоа што би требало да биде, така да, технички, не напуштил :)
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
« Одговори #1732 на: 27 Април 2015, 19:33:36 pm »
Коа се објаснуваш за нешо со онак ти е исто ко да се објаснуваш со стар чоек. Што и да кажеш ќе напраи се само да ти иде контра и на крај ќе се откажеш и он ќе си верува у тоа дека он бил у право. Неам прочитано пост каде што онак кажува на друг дека е во право и дека он бил грешка. Чоек со повеќе самодоверба на тастатура мислам дека не постои. Многу ти е мизерен животот уствари, се враќаш од работа и се караш и навредуваш млади луѓе на форум.

(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
чим не си ме видел како велам дека некој е во право, тогаш слабо си присутен на форумов.. и патем речено не идам на работа, работата иде кај мене... ај сега пробај и ова свати го ако можеш да дигнеш глава од мизерноста што ја имаш со одење на работа.
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен Diesel

• Сениор
« Одговори #1733 на: 27 Април 2015, 19:37:16 pm »
Уствари на Хемонд му истекол договорот на 31.03.2015 па нити он покажал интерес за продолжување, нити па ВВС му понудиле, имајќи предвид дека со тргнувањето на Кларксон, Топ Гиар воопшто не би било тоа што би требало да биде, така да, технички, не напуштил :)

Па логично е - кога знаеш дека веројатноста да те одбијат е голема, глупо е да прашуваш.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34097
  • Таков е животот... јебига
« Одговори #1734 на: 27 Април 2015, 19:59:41 pm »

Ништо чудно Кларксон да изеде ќутек, пошто  едно чудо луѓе останаа без работа од што он се курчи без усул. Е сеа јебига.

Отсутен SirPsyhoSexy

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 773
« Одговори #1735 на: 27 Април 2015, 20:06:03 pm »

(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
чим не си ме видел како велам дека некој е во право, тогаш слабо си присутен на форумов.. и патем речено не идам на работа, работата иде кај мене... ај сега пробај и ова свати го ако можеш да дигнеш глава од мизерноста што ја имаш со одење на работа.

Отсутен velestrumf

• Легенда
« Одговори #1736 на: 27 Април 2015, 20:07:23 pm »

Ништо чудно Кларксон да изеде ќутек, пошто  едно чудо луѓе останаа без работа од што он се курчи без усул. Е сеа јебига.

Кое е тоа „едно чудо луѓе“ што останале без работа? Меј и Вилман сами имаат напуштено, претпоставувам поради принципи, а верувам дека и на Хемонд да му понуделе нов договор, немало да го прифати.
Едноставно Топ Гиар не би било тоа што треба да биде без тоа трио. Повеќе од очигледен показател се Top Gear Australia и Top Gear USA.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34097
  • Таков е животот... јебига
« Одговори #1737 на: 27 Април 2015, 23:02:53 pm »
Епа тие де :) башка Стиг, башка сигурно има уште 15-20 души што работеле окулу нив :)

Отсутен mmm121

• Сениор
  • Пораки: 3799
  • Ford Focus MKI 1.6 & MKII 1.4
Одг: Re: Top Gear
« Одговори #1738 на: 27 Април 2015, 23:05:18 pm »
Сеа барем нека го кажат стиг :-)  и така немаат договори

Отсутен DarthJe5us

• Авиону, сломићу ти крила..
  • Легенда
  • Пораки: 20114
« Одговори #1739 на: 27 Април 2015, 23:41:15 pm »
Е добро де, договор на дело се тие 15-20 души, хонорарци. Си знаеле они дека може во било кој момент да прекине.