Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Патосници од Gledring за Xsara2 и која цена се со попуст?
Цитат: Mikroos на 06 Март 2014, 18:56:46 pmSamco, Kazi mi dali imas patosnici za mazda 3, 2009god gledring? I koja cena kje mi dades so dostava vo sk? I dali se so fixatori? I sto poklonche kje dades:-) :-) Zdravo Mikroos , Mazda 3 momentalno imam od 2004 - 2008 god, 2009 --> e druga patosnica, koja e mn slicna na taa, no vo ponedelnik pravam naracka dokolku sakas, mozam da gi naracam, da stignat za 15-20 dena, so fixatori se, cenata e 1600 den, poklon sredstvo za staklo i grebalka.
Samco, Kazi mi dali imas patosnici za mazda 3, 2009god gledring? I koja cena kje mi dades so dostava vo sk? I dali se so fixatori? I sto poklonche kje dades:-) :-)
Цитат: Samco на 07 Март 2014, 14:09:38 pmЦитат: Mikroos на 06 Март 2014, 18:56:46 pmSamco, Kazi mi dali imas patosnici za mazda 3, 2009god gledring? I koja cena kje mi dades so dostava vo sk? I dali se so fixatori? I sto poklonche kje dades:-) :-) Zdravo Mikroos , Mazda 3 momentalno imam od 2004 - 2008 god, 2009 --> e druga patosnica, koja e mn slicna na taa, no vo ponedelnik pravam naracka dokolku sakas, mozam da gi naracam, da stignat za 15-20 dena, so fixatori se, cenata e 1600 den, poklon sredstvo za staklo i grebalka. Mozes da mi pratis sliki od patosnicive, zosto zensko gi vozi (stikli):-) da vidime dali kje i odgovara:-)
Pa ima razliki, kako sto mozes da vidis na slikite na oficijalniot sajt, patosnicite se slicni no ne i isti, baska se raboti za 2 razlicni modeli na Mazda 3 , proveri na linkot za koj model od Mazda 3 se raboti, za taa od 2004 - 2008 imam na lager, a za ponovata treba da se naracaat.http://en.wikipedia.org/wiki/Mazda_3