Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
drag queen, lol. sto li mu e filmot na fico sto mrazi corvette saka viper. i dvete se za sakanje podednakvo.
drag queen, lol.
Цитат: LosiPatista на 03 Октомври 2012, 21:24:48 pmdrag queen, lol.Да, Drag Queen. Објасни ми каква врска има ова со street-legal возило. Односно било какво возило што можеш да го возиш на улица. Исти курац со Top Fuel драгстер.Било која кола што не може да се вози на улица е нерелевантна.
Погрешно се изразив, требаше да кажам Street-Usable. Ај влези со ова во било која кривина.Поентата ми е, секоја од овие драг-коливе, која не може да се употреби во реалниот свет, е целосно неважна во реалниот свет. Фино што е супер брза на драг. И?
Цитат: LosiPatista на 03 Октомври 2012, 21:24:48 pmdrag queen, lol. sto li mu e filmot na fico sto mrazi corvette saka viper. i dvete se za sakanje podednakvo.Како да не ја мразам кога на ништо не личи, само на човек со проблеми со видот може да му се допаѓа. За разлика од неа Viper-от е колиште! Како прво има ненормално убав и оргинален изглед, а како второ под хауба носи камионски мотор, како што треба за масл кар!