Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“
Дечки на предпоследниот собир (Попова Кула) ми рикна колата па не успеав да стигнам до целта. Овој пат ако треба ќе ја туркам до таму ама мора да дојдам и ја да присуствувам на еден собир како што треба.
Цитат: TSI на 24 Јуни 2012, 16:27:36 pmДечки на предпоследниот собир (Попова Кула) ми рикна колата па не успеав да стигнам до целта. Овој пат ако треба ќе ја туркам до таму ама мора да дојдам и ја да присуствувам на еден собир како што треба. а хм.... алфа возиш?
Цитат: onak на 24 Јуни 2012, 16:58:23 pmЦитат: TSI на 24 Јуни 2012, 16:27:36 pmДечки на предпоследниот собир (Попова Кула) ми рикна колата па не успеав да стигнам до целта. Овој пат ако треба ќе ја туркам до таму ама мора да дојдам и ја да присуствувам на еден собир како што треба. а хм.... алфа возиш? Полошо од Алфа, ТСИ
super sobir,mnogu koooooliiii,dooobriiii koliiii,mn lugje druzba smeenje.....so eden zbor TOP!
Цитат: Зоки на 24 Јуни 2012, 21:44:28 pmsuper sobir,mnogu koooooliiii,dooobriiii koliiii,mn lugje druzba smeenje.....so eden zbor TOP! +1Многу беше јако