Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Даре, не ќе да кинеме гзови со кецовице против ова Титаниумската трака од каде ја набави? @godofspeed
На 50-100 км од него е тјунинг рајот на планетата земја
ne ne...jas tebe kje te cekam (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)btw, koi shapi gi zema? poso go prasav Darko mi rece nisto ne ste napraile
Цитат: darko mk5 на 28 Декември 2017, 11:16:44 amne ne...jas tebe kje te cekam (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)btw, koi shapi gi zema? poso go prasav Darko mi rece nisto ne ste napraile(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Секогаш кога ќе прочитам Wiseco ми текнува на една неодамнешна случка на обиколница кога еден Wiseco леташе како комета Сега сериозно, ми се допаѓа што одиш на сигурна и испробана варијанта.@darko mk5 , која е тежината на кецот ?
Wiseco е супер...само некогаш се претерува со глупирање во тјунингот и се случуваат смешки. Затоа и пишав дека ми се допаѓа што одиш на сигурна и испробана варијанта.
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Цитат: godofspeed на 28 Декември 2017, 00:59:04 am(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Ќе плаче за вакви со брембото 18ки (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)ќе го глеам пак често у комшии у кисела вода да ме свртиш круг или толку беше од кв? хахаха