Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Како оди потрошувачка на чудово? Ако (хипотетички) за цела кола ми се потребни 2 канти од по 3кг (пошто тоа е минимум), тоа се веќе околу 350 евра само за овој материјал. Плус разредувач (што искрено не знам колку чини и колку би ми требало) и плус работна рака... Мислам дека секако ќе дојде преку 400 евра, што е безобразно многу пари, за ,,шминка". Огин и пламен... Башка што и - Darko - во неколку наврати спомна дека не е толку ,,мед и млеко" како што е на видеата.Јас лично не гледам поента во ова. Особено не по таа цена.
@2fast4uГледам многу ги форсираш пластдип (најверојатно ти си увозникот ), па ај кажи дали мора да се нанесува во комора, на отворено, затворено или не менува? Исто така колку е потребно отприлика за една кола цела да се помини со ова чудо?
@бушав: значи би ме фатило околу 300 и ситно евра за цела кола, за нешто што не е баш ни боја, ни лак, ни што знам што...Може да е до мене, али ја сеуште не гледам поента во ова. Првенствено ради цената, некако не можам да си ја оправдам.
Начинот на кој ги пласираш информациите и твоето присуство и активност исклучиво во оваа тема, придонесуваат кон донесување на таков заклучок.
Не верувам админите да му забранат на некој да коментира во тема затоа што се прави муабет за производ кој го продава или увезува (ако воопшто е вистина ова ). Јас само прашав некоја плус информација ако можи да кажиш, а за на гоогле и јутуб знаев, не мора да ми ги посочи некој...