Да го чуеме Маријан , некое клипче не сними ??
Брат шала на страна ова е потивко и од стариот лонец-ја најискрено се напнав,колава спие,едино вади некој звук на 5500-6000 RPM меѓутоа ништо нападно.Дали дека е сосе катализатор,среден и заден лонец појма неам,али колава сеа преде
со Ремус треба нон стоп да вади звук
Спие.....ни реже,ни ништо-баш сеа му ја вадев маста низ град на повисок обрт реже и на одзимање гас пука одвреме-навреме ,ќе видиме што како деновиве -ако не....У КАНТА и HomeMade хихихихи
јас на Хондата имав Ремус,и грмеше нон стоп,од најмал до највисок обртај,односно од 1000-7200врт/мин....е сега,му го продадов на едно дете со Сузуки СвиФт 1.3,ама кај него не го вади звукот ни 30% од тој што го вадеше на Хондата.....дали е лишо монтиран(малку веројатно),дали колата не го ‘рани‘(не би требало),незнам шо е проблемот
Брат од ист ко мојот RS2000 го извадив,ист буквално и на држачи пасува ,на све.....е сеа кај него го немав чуено како и дали воопшто брчеше поинако од кај мене сеа,така да работава....врвка
јас ти кажувам во мојот случај како беше,инаку дур не слушнам како вади(значи стави клип),тогаш сите муабети паѓаат во вода
п.с ако тебе те бендисува звукот,ич к**ОТ да не те боли