Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Те видов завчера во Ѓорче, само мислам не беа овие бандажи???значи ептен тазе си ги ставил најс најс...овие поарни се од другите по мене
Цитат: DayWalker на 19 Септември 2011, 17:41:15 pmТе видов завчера во Ѓорче, само мислам не беа овие бандажи???значи ептен тазе си ги ставил најс најс...овие поарни се од другите по мене Те видов и ја со фиестата застана на 3 метра од мене нешто праеше муабет на мобилен и после ја запука малце надоле по улицата,а бандаживе буквално пред 2 саати стигнаа дома кај мене,така да се ептен тазе
Цитат: MarijanSK на 19 Септември 2011, 17:43:33 pmЦитат: DayWalker на 19 Септември 2011, 17:41:15 pmТе видов завчера во Ѓорче, само мислам не беа овие бандажи???значи ептен тазе си ги ставил најс најс...овие поарни се од другите по мене Те видов и ја со фиестата застана на 3 метра од мене нешто праеше муабет на мобилен и после ја запука малце надоле по улицата,а бандаживе буквално пред 2 саати стигнаа дома кај мене,така да се ептен тазе Не те познавам вака...ама сеа те знам нареден пат ќе те поздравам како што доликува, ипак помлад сум
вечер на посета во Бутелитет да ги наквасиме
Снимај и стави да видиме што свук вади со ремусов Супер бандажи !