Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
добро бе пи*ка му материна, до кога на домашен терен ќе не млатат странциве, еве веќе со години имаме солидни шофери и аута и пак ништо, не сме само со југциња.не ги пратам тркиве уште од времето кога дени крстевски со 106-ката беше шампион, ама еве ги гледам времињава и пак ништо.
@zvonkogМалку е тоа што Иџе и Крсте ги млатат странците на нивни стази и плус поставуваат рекорди, Или тоа не се рачуна? Гледај по класи и ќе видиш дека можеме да се пофалиме со одлични возачи . А како што кажа баги, неможеш со civic од 200 коња да тепаш audi a4 st со 300 коња и quattro или ево или што ти ја знам.
^^^^Крсте Трајковски со 1600кубика и сигурно помалку "коњи" од Игор...
^^^^Крсте Трајковски со 1600кубика и сигурно помалку "коњи" од Игор, вади подобро време...
Оф топик прашање... Што е со сајтов brzkrug.com имаше на средно водно со камери дојдени... И најинтересното беше што јас бев со CarClub маичка па камерманот од екипата мислеше дека е мој сајтот... Па ме праша што сме праеле со порталот Си доби одговор дека растураме се живо од конкуренција...А на прашање што е со форумотДоби одговор дека со форумот растураме повеќе од година дена и дефинитивно сме најдобри Едноставно си замина после тоа