Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Колку екстра е оптеретено подвозјето со тие 2цм плус, сетоа тоа го крати векот на колатаSent from my VTR-L29 using Tapatalk
На клиото возев многу ризични домашно правени кои беа без централен прстен па еве сум жив
Со тие 2цм плус исто како да возам 10ј бандаж наместо 8...
Јас мислам добро ќе дојде. Башка твоја си е колата и треба тебе да ти е убава секој ден, другите батали ги. Моите бели ги шлапнав на сива кола, на некој можда сум му сељак, на некој не, мојата замисла си беше таа. Да прашав за муда ќе ме обесеа. (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Деновиве почнувам со работа на бандажите па сега да прашам пошто ми треба на неколку места малку кит, али тој што ми е за алуминиум го имам изгубено уцврстувачот (или како и да се вика тоа црвеното) па дали можам да искористам нешто друго пошто неможи посебно да се купи ? Исто така дали прво да ставам од китот па да шмирглам или па обратно ?