Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Cestito komsija so zdravje da si ja vozis epten dobro "OMP" volance i pedalite epten kejf mi napravija,za astrata ako planiras da ja prodavas pisi cena vo pm
Цитат: Matej на 28 Февруари 2011, 00:17:11 amCestito komsija so zdravje da si ja vozis epten dobro "OMP" volance i pedalite epten kejf mi napravija,za astrata ako planiras da ja prodavas pisi cena vo pm фала фала ај да си купиш и ти што ти лежи на душа. инаку ти ја видов corsata што се случи? ти ок си???
brat ajde jas i ti da pravime trampa za astra sto ketise tolku koli hahah so sreka calibrata
Ovoj Mato ima Kadet GSi, Astra GSi i Calibra Turbo A slusam sea ke kupuva Cosrsa GSi
Ti rekov laki, mato e kolekcioner na Opeli... inace, nemozam da izdrzam i ke kazam... mato ceka da mu dojde edna Vectra kupe 3.0 v6 turbo
Цитат: RikiRulz на 01 Март 2011, 01:45:40 amTi rekov laki, mato e kolekcioner na Opeli... inace, nemozam da izdrzam i ke kazam... mato ceka da mu dojde edna Vectra kupe 3.0 v6 turbo Twin Turbo