Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Bravo, mada i starite deluvaa OK.Kazi mi, dali gi zimas so se sini ili samo sediste i kolku lesno se montiraat?Plus kaj ovie gledam ne se podesuva naslonot...
Од Чаир ги зема и овие?
Sto bi taa rabota Matuv4e? Oti vaka gulabicata, neli samo menuvacot bese pokvaren?!
Цитат: Bad-Gamer на 07 Јули 2011, 17:16:47 pmSto bi taa rabota Matuv4e? Oti vaka gulabicata, neli samo menuvacot bese pokvaren?! мењачот е салата, па више кога се прави се ке средам, некое време ке ставам атмосверец да повозам, со 5ка мењач 4x4, а во "работилница" ке си го спремам другиот мотор на раат, па кога ке биде готов ке го вратам или може во астрата ке го ставам. муахахаха
Цитат: Mato_Zlato на 07 Јули 2011, 17:21:22 pmЦитат: Bad-Gamer на 07 Јули 2011, 17:16:47 pmSto bi taa rabota Matuv4e? Oti vaka gulabicata, neli samo menuvacot bese pokvaren?! мењачот е салата, па више кога се прави се ке средам, некое време ке ставам атмосверец да повозам, со 5ка мењач 4x4, а во "работилница" ке си го спремам другиот мотор на раат, па кога ке биде готов ке го вратам или може во астрата ке го ставам. муахахахаTi sekogas ima zli misli vo glavata, do koga vaka, neli treba da se zenis vekje?!?
Procitav negde deka si go suredil menjacot..samo ne znam kako uspea. Reduktorot vo kakva sostojba e?
Цитат: Stratro на 07 Јули 2011, 21:56:53 pmProcitav negde deka si go suredil menjacot..samo ne znam kako uspea. Reduktorot vo kakva sostojba e?редукторот е топ, мењачот е скршен, можно е да се направи, ама ке видиме. како успеав........ се збркав со една жолта астра турбо не ме виде коа му тргнав ама после бев приморан да застанам