Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
битолскиот чарџер е... уште кога го донесоа, излезе еден клип од него.. десниот ауспух му чадеше како локомотива... искоментирав дека за брзо време ке откаже.. ме испонападнаа тогаш, за после 2-3 месеци им зариба... јбг... после стоеше незнам колку време за делови и сега како што гледам конечно го придвижија... али спеак е релативно послабо и по дизајн и по се во однос на масератито... масератито има дизајн, во споредба со чарџеров...
Не посети у сервис денеска, звук перверзија у пм...6.3 АМГ
Цитат: onak на 24 Декември 2014, 20:42:49 pmбитолскиот чарџер е... уште кога го донесоа, излезе еден клип од него.. десниот ауспух му чадеше како локомотива... искоментирав дека за брзо време ке откаже.. ме испонападнаа тогаш, за после 2-3 месеци им ЗАРИБА... јбг... после стоеше незнам колку време за делови и сега како што гледам конечно го придвижија... али спеак е релативно послабо и по дизајн и по се во однос на масератито... масератито има дизајн, во споредба со чарџеров...Точно е дека зариба, односно го пукна блокот, стар дотраен мотор со јак бловер.......а масератито шо има еден дизајн као ќор со нозе да го креирал
битолскиот чарџер е... уште кога го донесоа, излезе еден клип од него.. десниот ауспух му чадеше како локомотива... искоментирав дека за брзо време ке откаже.. ме испонападнаа тогаш, за после 2-3 месеци им ЗАРИБА... јбг... после стоеше незнам колку време за делови и сега како што гледам конечно го придвижија... али спеак е релативно послабо и по дизајн и по се во однос на масератито... масератито има дизајн, во споредба со чарџеров...
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Пиши му на Вин Дизел во Фаст 7 да го земе Масератито наместо Чарџерот.