Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: Azriel на 29 Август 2013, 13:48:22 pmЦитат: FICOOO на 28 Август 2013, 15:28:34 pmвидов иста ваква с2000ка кабрио, само со златни бандажи ...(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)И јас ја видов во Д.Маало вчера и можам само да кажам дека е појава у пизду матер! и со карбонски крила и хауба
Цитат: FICOOO на 28 Август 2013, 15:28:34 pmвидов иста ваква с2000ка кабрио, само со златни бандажи ...(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)И јас ја видов во Д.Маало вчера и можам само да кажам дека е појава у пизду матер!
видов иста ваква с2000ка кабрио, само со златни бандажи ...(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Не го прифаќа тој факт, уште живее во заблуда дека корветата со 19.6 мотор (bone stock) губи од мочан јапонски v6 3.8 (такоѓе bone stock). Дека многу сака да го нагласува тоа bone stock.
Си замислува дека има корвета. После толку клипчиња гледање на интернет, ептен му е чудно кога ќе оди дома и нема корвета пред куќа.
Цитат: osmica8 на 29 Август 2013, 18:46:23 pmСи замислува дека има корвета. После толку клипчиња гледање на интернет, ептен му е чудно кога ќе оди дома и нема корвета пред куќа. Bar zamisluvam deka imam Korveta..ne Lancer i Alfa.
Цитат: Stratro на 29 Август 2013, 22:43:24 pmЦитат: osmica8 на 29 Август 2013, 18:46:23 pmСи замислува дека има корвета. После толку клипчиња гледање на интернет, ептен му е чудно кога ќе оди дома и нема корвета пред куќа. Bar zamisluvam deka imam Korveta..ne Lancer i Alfa.Има голеееема разлика да замислуваш и да имаш. Ама ти не го знаеш тоа.