Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Не да дели тоа side squirt-oт вака на слика ... Кожните седишта се Перверзија ...
Иначе е италјанец и таму е роден колку што знам,ама човекот е појава му ја нема само белата капа а мајцата е уникат за теретана за на кафе за кафана за нисан гтр и за се друго и зима и лето.
Цитат: Carpathian Lord на 15 Август 2012, 00:35:30 amHonda Civic Type RОвој ѕвер и дишеше прашина на Тиграта на Јантурбо пред една недела
Honda Civic Type R
Не е мислам. Викаа нешто над 200 коња бил.
Цитат: Chlink на 15 Август 2012, 13:21:16 pmНе е мислам. Викаа нешто над 200 коња бил.Па која е логиката тогаш да се држи со тиграта...
Цитат: dragan87k на 15 Август 2012, 01:25:01 amТај е струмичкиот гтр.Типчето е тешка сељандура.(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)еве го гтр-от.А ова го имаше пред 2 години донесеноBel GTR odgovara so bela bermuda, bela papucha i bela sindikalka...normalno.Ahhh ...these macedonian supercar owners.
Тај е струмичкиот гтр.Типчето е тешка сељандура.(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)еве го гтр-от.А ова го имаше пред 2 години донесено
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)