Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
МИслам дека не беше мат. ТОест сигурно не беше мат.
Цитат: Спенсер на 18 Јуни 2012, 01:33:27 amЦитат: nikolaben на 17 Јуни 2012, 22:07:05 pmЦитат: Спенсер на 17 Јуни 2012, 21:51:41 pmВидов црна корветичка во Лептокарија... не знам чива е,, ама јака е/Чиви таблици и кој модел ако можеш да го препознаеш ?темна беше и таблицата, црна... најверојатно странска, а моделот изгледа Zr1... ептен слични ми се некако, ама Zr1 беше... башка, пред карев помина во еднонасочна улица, во спротивниот правез... најверојатно странец/Кхм,не е странец..Кој памти,памти,кој не..
Цитат: nikolaben на 17 Јуни 2012, 22:07:05 pmЦитат: Спенсер на 17 Јуни 2012, 21:51:41 pmВидов црна корветичка во Лептокарија... не знам чива е,, ама јака е/Чиви таблици и кој модел ако можеш да го препознаеш ?темна беше и таблицата, црна... најверојатно странска, а моделот изгледа Zr1... ептен слични ми се некако, ама Zr1 беше... башка, пред карев помина во еднонасочна улица, во спротивниот правез... најверојатно странец/
Цитат: Спенсер на 17 Јуни 2012, 21:51:41 pmВидов црна корветичка во Лептокарија... не знам чива е,, ама јака е/Чиви таблици и кој модел ако можеш да го препознаеш ?
Видов црна корветичка во Лептокарија... не знам чива е,, ама јака е/
Тој мат, не би требало да е на Куле? Електро неон ?
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“