Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: AUDI на 29 Мај 2024, 13:43:27 pmЗдраво форумџии.Преку компанијата каде што работам за вработените имаме портал со една купица на производи кои можеме да ги купиме на попуст.За карчер производите имаме доста добар попуст.Ако некој има можност и сака да си организира транспорт (има пријател шофер кој поминува од тука или слично) од ДЕ (Околината на Гутерслох-Биелефелд) до МК,можам да нарачам и да го однесам до некои си 20км од Гутерслох.Цените се навистина доста добри.(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Ima li nesto drugi proizvodi od Karcher? Ako imas linkce da poglednam?Sent from my Pixel 7 Pro using Tapatalk
Здраво форумџии.Преку компанијата каде што работам за вработените имаме портал со една купица на производи кои можеме да ги купиме на попуст.За карчер производите имаме доста добар попуст.Ако некој има можност и сака да си организира транспорт (има пријател шофер кој поминува од тука или слично) од ДЕ (Околината на Гутерслох-Биелефелд) до МК,можам да нарачам и да го однесам до некои си 20км од Гутерслох.Цените се навистина доста добри.(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Вкупната цена е SUMME? Дали на тоа се додава данок?
Цитат: dudin на 29 Мај 2024, 13:50:17 pmВкупната цена е SUMME? Дали на тоа се додава данок?Вкупната цена е SUMME,данокот е вклучен.
Вчера бев кај тебе, касниш со тематаSent from my iPhone using Tapatalk
Дали е Karcher K2 basic за 4500 ден нов од Кипер добра цена? 110 бари пишува, сегашниот мој K2.01 има 100 бари и ми брка работа.
Цитат: smole на 05 Јуни 2024, 10:14:13 amДали е Karcher K2 basic за 4500 ден нов од Кипер добра цена? 110 бари пишува, сегашниот мој K2.01 има 100 бари и ми брка работа. Јас го имам истиот, го земав од Техномаркет 4200. Обичниот пиштол е буквално обична прскала а ротациониот што доаѓа со него е океј, меѓутоа ќе треба да внимаваш, стариот го зема да испере колата бандажите ги подзаљушти малце. На ротациониот додаток главна намена му е за чистење на плочки и бекатонки. Ако нешто подетално те интересира можам и слики и видеа да ти пратам.
Е сега дали е подобра опција да се оди со Ingco 1800W?