Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
"Ама не ми се чека сеа од aли, нешто побрзо ако може..."
Mislam voj e podobar za cenata 😁https://www.alfi.mk/product/aparat-za-perene-hobi-one-extra-135/
Toj posledniot jas go zemav ama Total plava boja e.Ista firma sve isto so ingco samo razlicna boja. Brka rabota bez problem odednas peram dve koli nema gajle. si zemav onakvo tubice za pena od aliexpres bidejki toa negovoto sto ide fabricki nego biva.Edina maana e sto crevoto od wapot do pistolot e 5m taka da toa e samo negativno. Da bese 7 ili 10m kje bese top.Za parite e odlicno.
Да споделам искуство кое на некој може ќе му помогне .Имам вапче инко и пред некое време почна да уклучува и исклучува за време на работа ,мислев дека е до притисокот на водата и пробав секакви варијанти на крај пред да одам на одмор го однесов во нивниот сервис .За кратко ми звонеа но веќе не бев во мк, денес појдов кај нив и ги прашав што бил проблемот ,проблемот бил запушена дизна на пиштолот од бигор ,малку со неверување го земав и пред малку го пробав вапот корне како никогаш досега 😃.