Автор Тема: Совет при избор од овие 3 половни коли...  (Прочитано 15136 пати)

Отсутен infected

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 402
Одг: Совет при избор од овие 3 половни коли...
« Одговори #45 на: 30 Април 2012, 10:23:51 am »
Фала ти, каква ти душа сака да си земеш ;)
Имам за паркирање 3 коли :)
Ќе убрзам сега ќе чкрапнам неколку слики и една по една ќе ги паркирам за да не ме караат...

Отсутен Bugar

• Сениор
  • Пораки: 5710
  • Почесен кинез.
« Одговори #46 на: 30 Април 2012, 21:07:46 pm »
@infected Skoda 1.2 - 7l plin vo grad NEKAKO E DALEKU OD VOZMOZNO. A inace toj motor e ubav i za vo grad e povekje od dovolen (samo Skodata e preku 1T !). Ne ocekuvaj perfomansi ili pretrkuvanje so nego. Vozi spokojno pozadi kamioni i uzivaj :)

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7239
« Одговори #47 на: 01 Мај 2012, 04:22:16 am »
@infected Skoda 1.2 - 7l plin vo grad NEKAKO E DALEKU OD VOZMOZNO. A inace toj motor e ubav i za vo grad e povekje od dovolen (samo Skodata e preku 1T !). Ne ocekuvaj perfomansi ili pretrkuvanje so nego. Vozi spokojno pozadi kamioni i uzivaj :)

возејки спокојно така позади камион, ке мора наскоро да префарбува хауба...

Отсутен ficomk

• Сениор
  • Пораки: 4191
« Одговори #48 на: 01 Мај 2012, 08:45:14 am »
супер избор си направил за тие пари,и ја би играл така.уште ако си ја земал од прв газда и тоа познат некој,најубаво:)

Отсутен infected

• Јуниор
  • **
« Одговори #49 на: 01 Мај 2012, 18:58:08 pm »

Ни мене не ми се веруваше, но бордот така кажува, сеуште не сум ја измерил од скроз полна до скроз празна боца за да знам за сигурно.
Нареден собир или слично ќе свртиме едно 30-50км низ Скопјево и ќе се увериш ВО ОНА ШТО КОМПЈУТЕРОТ го кажува. А дека е моторчето топ за низ град веќе се уверив. Како веспа е, до 3000 обртаи влече одма и после како у место да врти :) Имам коли за претекнување, ова ми е за штедење ;)

супер избор си направил за тие пари,и ја би играл така.уште ако си ја земал од прв газда и тоа познат некој,најубаво:)

фала ти, и јас мислам дека ми се погоди ептен. Човекот од кој што ја земав беше втор газда и ја земал за жена му да ја вози, но му се свртеле некои комбинации и многу малце ја имаше. Што се вика ја земал, ја регистрирал и ја продал :P

Отсутен Bugar

• Сениор
  • Почесен кинез.
« Одговори #50 на: 01 Мај 2012, 19:23:42 pm »
Super motorce e toa 1.2 :) Imase eden poznato so Polo 1.2 2005 godina i se falese, 2-3 pati sum go vozel i na dopunuvanje do vrv po persmetki pokaza 8.5l (gradska vo Skopje) a koga patuvavme na otvoreno bese nekade 5.5 l ama vlecese dobro, ako e 3 cilindra.

Отсутен Untak

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 305
  • sLowRider
« Одговори #51 на: 08 Мај 2012, 21:54:18 pm »
Честитки и од мене, во принцип Поло со чешки стајлинг си земал.. :D Иначе и еден комшија ја има истата еве со 120 000 е без проблеми, и со фина потрошувачка.. така да не би требало да имаш ни ти проблеми.. :)

Отсутен Bugar

• Сениор
  • Почесен кинез.
« Одговори #52 на: 08 Мај 2012, 22:06:50 pm »
Uste da zemal TSI !!!!!.... Konjovi nikogas ne se dosta. Poarno e ako se povekje pod hauba.

Отсутен infected

• Јуниор
  • **
« Одговори #53 на: 08 Мај 2012, 23:39:37 pm »
Искрено многу ми беше побитно да земам зачувана кола, со мала потрошувачка и со мала и реална километража отколку некоја со поголема кубикажа или коњажа.
Се надевам дека ќе потрае и дека е издржливо моторче...
Фала на честитките, поубава да си земете :)