deneska se slusnav so igor od dracevo rece dojdi keja naredime rabotata..izvadi plastikata i donesi ja keti ja sredam za 20 minutki
razmontirav 300 strafovi zada izvadam edna mocana plastika ali sostojbata bese beter koga ja izvadiv..imase skrseno drzac cel za straf najverojatno koga puknala plastikata letnal drzacot..
plastikata u kola i dracevo..deckoto dosta prijaten usluzliv mi objasni daja pravime samo od vnatre inace ako ja sreduva i od nadvor ke mora dasde farba celosno posle toa..
se fati za rabota jas postoiv 5 minuti vnatre i damla me utepa od smrdeata na bitumen ili katran taka mirisase istruga sve izbusi dupce dane se siri puknatinata i celo vreme so nekoj vrel vozduh nesto praese jas bev nadvor bidejki mnogu mirisase..
eve kako izleze

mi napravi i nov drzac od plastika zada mozam dago zastrafam..nadvoresno posle doma si go pominav so bel lak za nokti po linijata i sega preostanuva da dadete nekoj sovet kakva nalepnica damu opnam ili nesto dane se poznava vaka grubo linijata..ustvari posle lakot za nokti poslabo se gleda linijata nema puknatina ama ke mora da jade nekoja nalepnica ..samo kazete kade da baram nalepnica

inace deckovo na site vi go preporacuvam lepi BRANICI,KAZANCINJA ZA VODA,KAZANCINJA ZA GLICERIN,PLASTIKI OD SKUTERI I MOTORI BILO KAKVI PLASTICNI DRZACI,POTKRILA,DRZACI ZA FAROVI BASKA NAJBITNO AKO FALI DRZAC GO PRAVI NANOVO,, SVE STO E SO PLASTIKA
mene za procedurata mi zema 300 denari
https://www.facebook.com/pages/servis-za-zavaruvanje-avtoplastika/100991486608784?ref=br_rs