Оф леле, павилион, кошмар, неколку ми дојдоа во раце маки видов, вака сега, супер што ти го средиле лап-топчево, сега совет од мене ПРОДАЈ ГО ВЕДНАШ!!!..
Не, не се шегувам, тоа што ти го напишаа во претходните постови дека HP имаат проблем со матичните е точно, меѓутоа овој проблем е воглавно кај Pavilion серијата, прв симптом е звукот, или сликата на екранот, тоа се јавува баш како што напоменаа заради прегревање и одма ладни лемови на матична, губиш хардверски компоненти еден по еден, звучна имам вратено со греење на матичната и тоа со процесорското греење од самата плоча намерно, и да точно е е дека ги печат матичниве во релни, или ја бутаат за прелемување ако ја имаат опремата, дури и со греење со она за виткање коса фигаро мислам беше дури и виткање на плочата за да има контакт повторно, е сега има шанси околу 70% повторно да откаже чудото за 3-4 месеци максимум, а има шанси и да вози упте некоја година, лотарија според мене, јас искрено си кажував дека и да ми платат 4000 денари за да ја средам матичната неможам да им дадам гаранција, а во случај да е проблем звукот им давав екстерна усб звучна за 200 денара и им викав со среќа, мој пријателски совет е да го откачиш ако можеш и да си земеш нешто ново..