Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Мандил, ти си овој третиот? (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Епа... може требаше и во рекла казала да ja пуштаам оваа тема... ради тоа дека тој дел е многу читам, али нема везе, него и ја тоа... се зачудив што слабо се пријавија... лугево... па и си помислив, дека е кремски форум, или форум само за рекла казала... од 1000 членови се пријавија само 4 со се мене срамота али нема везе )) идеме даље... Имам уште мој 2-3 другари што ке возат, и по потрага сум по спонзор... кој ке ги покрие сите трошоци за тимот и најверојатно, ребрендирање на тимот Многу голема улога игра тежината,на возачот ако си добар техничар и со мала тежина ... крај ти нема...Цената беше, на акција... значи до сеа беше 250 денари се 5 круга, а ради промоција, А СЕА БЕШЕ 300 ДЕНАРИ 10 КРУГА, од тоа поубаво нема
@Mandil Не сум те фатил јас , Баже од мотори.цом.мк сликаше и ме фатил мене како прв
Рики, ова 2-чево што си го возел, едно од побрзите ...
Цитат: xXx на 01 Април 2012, 16:26:18 pmРики, ова 2-чево што си го возел, едно од побрзите ... Дека на него возеа се деца од по 60-кг да беше да ги видиш, тие што возеа... све беа слаби А и плус тренинг беше... а и возев ферски, не ги стискав и двете педали ...