Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: Deni на 18 Јули 2011, 12:42:15 pmЦитат: Maks на 18 Јули 2011, 12:09:57 pmЦитат: Maks на 13 Јули 2011, 17:24:09 pmkolku e zatemnuvanje za ascona B ?Go citate forumov ili ? i dali ke dadete popust ?kako za clenovi.Momentalno Ate e na odmor, i nema da go vidi ova. Popust za clenovi ke imas, a za site stakla bez sofersajbna treba da e okolu 100 evra +-10 zavisno od kolata. Tocna cena ke se oformi koga ke otides tamu i napravis muabet. Mislam deka dovolon blisku ti dadov informacija. Poprecizno ne veruvam ni oni da ti kazat, osven na lice mesto. Fala vi mnogu za brzata usluga ( I POPUSTOT ) sto mi go dadovte,si namestiv folii MNOGU poeftino i pobrzo.istite folii ako mislite da mi kazete deka sum namestil nekvalitetni.Pozz.
Цитат: Maks на 18 Јули 2011, 12:09:57 pmЦитат: Maks на 13 Јули 2011, 17:24:09 pmkolku e zatemnuvanje za ascona B ?Go citate forumov ili ? i dali ke dadete popust ?kako za clenovi.Momentalno Ate e na odmor, i nema da go vidi ova. Popust za clenovi ke imas, a za site stakla bez sofersajbna treba da e okolu 100 evra +-10 zavisno od kolata. Tocna cena ke se oformi koga ke otides tamu i napravis muabet. Mislam deka dovolon blisku ti dadov informacija. Poprecizno ne veruvam ni oni da ti kazat, osven na lice mesto.
Цитат: Maks на 13 Јули 2011, 17:24:09 pmkolku e zatemnuvanje za ascona B ?Go citate forumov ili ? i dali ke dadete popust ?kako za clenovi.
kolku e zatemnuvanje za ascona B ?
Цитат: Maks на 08 Август 2011, 13:56:08 pmЦитат: Deni на 18 Јули 2011, 12:42:15 pmЦитат: Maks на 18 Јули 2011, 12:09:57 pmЦитат: Maks на 13 Јули 2011, 17:24:09 pmkolku e zatemnuvanje za ascona B ?Go citate forumov ili ? i dali ke dadete popust ?kako za clenovi.Momentalno Ate e na odmor, i nema da go vidi ova. Popust za clenovi ke imas, a za site stakla bez sofersajbna treba da e okolu 100 evra +-10 zavisno od kolata. Tocna cena ke se oformi koga ke otides tamu i napravis muabet. Mislam deka dovolon blisku ti dadov informacija. Poprecizno ne veruvam ni oni da ti kazat, osven na lice mesto. Fala vi mnogu za brzata usluga ( I POPUSTOT ) sto mi go dadovte,si namestiv folii MNOGU poeftino i pobrzo.istite folii ako mislite da mi kazete deka sum namestil nekvalitetni.Pozz.Mene si me citiral, a jas nemam nikakva vrska so Dog Security... Cisto da pomognam sakav.
Цена: 2 000 ден. Опис:ЦЕНАТА СЕ ОДНЕСУВА НА 1 КВАДРАТ СО ВКЛУЧЕНА МОНТАЖА
Zdravo Dog,kolku bi cinelo zatemnuvanje za Corsa B so 4 vrati,zatemnuvanje da moze da pomine atest.Pozdrav.
Onak 50% e ova Daj opni edna stranicna fotka na volot da vidime kako e dojdeno...
И шофершајбната е затемнета?