Автор Тема: Nissan 200 SX  (Прочитано 9351 пати)

Отсутен Stanojkov

• Почетник
  • *
  • Пораки: 3
Одг: Nissan 200 SX
« Одговори #15 на: 26 Февруари 2011, 23:54:51 pm »
Zdr eve i jas da se priklucam vo temava znaci se sto ti e potrebno za Nissan 200 sx s13 turbo imam jas za prodavanje.... pozz

Отсутен Blaze ITR

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 165
« Одговори #16 на: 27 Февруари 2011, 04:27:26 am »
stanojkov ne go prestavuvas tvoeto proektce :) na forumov do kaj si so opelceto

Отсутен Stanojkov

• Почетник
  • *
  • Пораки: 3
« Одговори #17 на: 27 Февруари 2011, 17:52:49 pm »
se raboti na proektot no poleka bez brzanje, sliki imam staveno na FB no ke postiram i na forumov....

Отсутен Dean

• Редовен
  • Пораки: 1340
« Одговори #18 на: 27 Февруари 2011, 22:35:08 pm »
Zdr eve i jas da se priklucam vo temava znaci se sto ti e potrebno za Nissan 200 sx s13 turbo imam jas za prodavanje.... pozz

Имаш и каросериски и механички делови? Во секој случај ако се одлучам за ваков проект ќе те имам во предвид, знам дека многу помалку ќе си го комплицирам животот ако купам некој сочуван сивик од поново годиште, ама кејфот е друг со нисанов.

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 14330
  • Пудингот на шоферството
« Одговори #19 на: 10 Март 2011, 09:53:45 am »
drugar neznam koj Nissan 200sx si go videl vo Bitola,no jas sum od Bitola i edinstveniot sto go znam e crn bese kupen od Prilep go imase eden decko sto zivee do mojata zgrada pa izgleda go prodade negde po selata...btw KRSh NEVIDEN E....
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен Pal Zileri

• Сијка Пиштолова
  • Редовен
  • Пораки: 2464
« Одговори #20 на: 10 Март 2011, 23:35:45 pm »
Има една ваква црна во Бт. т.е во едно битолско село. Нешто случајно се најдов таму, меревме нешто и оооп гледам црна лепота. И добра беше , сочувана бааѓи............ ама незнам дали се продава.
Мислам дека едниот не е прилепски туку баш тој битолскиот што го збориш ако добро забележите на една слика се гледа рефлексија од правата регистрација и си стои БТ инаку се согласувам со малку вложување ке се добие топ количе со одлични перформанси.
www.domitalia.mk

Замисли како би ни изгледале колите по форумов да имавме нормални 5000еур месечна плата by Deni

Отсутен osmica8

• Легенда
  • Пораки: 11744
  • Архитект
« Одговори #21 на: 12 Март 2011, 11:35:34 am »
Некаде беше после бистрица. Сега гледам на гугл ртх, барешани - олевени. Не беше крш овај, солидно изгледаше. Ако не те мрзи повози се натаму можи ќе го начекаш.

Отсутен osmica8

• Легенда
  • Архитект

Отсутен Pal Zileri

• Сијка Пиштолова
  • Редовен
  • Пораки: 2464
« Одговори #23 на: 12 Март 2011, 23:39:51 pm »
Силвијава е топ кола во одлична состојба штета само што Нисан воопшто не е застапен на нашиов пазар па би било проблем со делови,а инаку одма би ја одбрал оваа одколку некоја од нашиве Интегри кои одат со слична цена на оваа
www.domitalia.mk

Замисли како би ни изгледале колите по форумов да имавме нормални 5000еур месечна плата by Deni

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 14330
  • Пудингот на шоферството
« Одговори #24 на: 14 Март 2011, 18:27:59 pm »
toj sto e na slikata(nas koj tablicata se gleda na odsjaj na branikot) e bas za toj sto ti zboruvam,prilepskiot samo sega go imaat prefrleno na novi BT tabli,se gleda po vtorite bukvi od tablicata koi se CZ,sto znaci deka se novi tabli...sto znaci ili ne bil poveke vreme registriran ili se smeneti tablite od drug grad na BT
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен osmica8

• Легенда
  • Архитект
« Одговори #25 на: 15 Март 2011, 23:51:12 pm »
Не не, не беше толку заминат овај шо го видов. А баш го гледав внатре, дремев така и го мањачев нисанот бааѓи :) , добар беше внатре, немаше таква грда рачка на мењачот. И немаше вакви да речам сполери, од страна и позади.