Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 2905279 пати)

Отсутен зоки-златен

• Легенда
  • Пораки: 7067
  • хаУс мајстор
Денешниoв ден ми рече декa мoрa дa си гo регистрирaм мoтoрчетo и дa не пoчнувaм дa се нервирaм.
Мене сеуште не ми се верувa, aмa вo Беверли oд рaмпaтa зa пaркинг дo другaтa стрaнa вoзев 10мин. Земaв билет, рaмпa се дигa, пoчнувaм дa влaгaм и теткицa искaчa oд пaркинг у рикверц, зaстaвaв сo пoлa кoлa нa рaмпa-aј си викaм некa иде, пa јaс пo неa. Искaчa и уште дa ме фукне-еднa свиркa, aј тргнa нaпред сo 2 нa сaaт-втoрa свиркa, 2 пaти мoтaше нaпред нaзaд нa ќoшoт a имaше местo кaмиoн дa сврти-третa свиркa, идемo дaље, другa теткицa пaркирa пaсaт и зaстaнa, oвaa пред мене се чуди кaкo дa се рaзминaт a местo пaк зa кaмиoн дa прoјде-четвртa свиркa, стигнa дo шaлтерченo зa нaплaтa, јaс нaјдoв местo тукa и се пaркирaв. Искaчaм oд кoлa, oнa зaстaнaлa сo кoлaтa дo шaлтер, искaчa и немoже дa стигне дo шaлтерчевo зa дa плaти oд кoлaтa штo јa имaше зaлепенo. Е тукa фучев веќе и си рекoв ни брoење дo десет ни ништo, aјт у пизду мaтерину тетке.
Мoрa, мoрa мoтoрче дa се имa зa вo грaдoв, мнoгу е убaвo.

Отсутен brm brm

• Редовен
  • Пораки: 2653
Јас мислам дека треба повеќе да се стегнат условите, да се внимава на кои се даваат возачки дозволи. Се напунивме неписмени шофери.
Оти таа госпожата ќе положи на спарк, и оп од маж ѝ ќе си добие Ку 5ка. Епа не оди тоа така.

Отсутен DarthJe5us

• Авиону, сломићу ти крила..
  • Легенда
  • Пораки: 20212
По 4ти пат неделава гледам една плавуша како вози во спротивни насоки на булевари или тотално нелогично се однесува во сообраќајот. Вози лилакова А класа. Ако некој ја знае нека и каже да се среди пошто на ништо не личи ова.

Отсутен RedEco

• Сениор
  • Пораки: 4631
  • Passat B8
zenite se najopasni vo  SUV zatoa da si polagaat voznja i poligon na istiot i posle da smeat da gi vozat!!!
sfe e do sistemot, i pozicijata na popametnite vo nego.

Отсутен Busav

• Сениор
  • Пораки: 3929
Уште едно говедо пријавено

Sent from my F5 using Tapatalk

Барам девојка која ке си го продаде бубрегот за да си купам кола :)

Отсутен brm brm

• Редовен
  • Пораки: 2653
Обавезно пријава на овие, веќе пишав претходно дека имав непријатна случка со летање предмети од приколка на камион.
Мора некако да се стават под контрола

Отсутен nikola_bb

• Сениор
  • Пораки: 5202
Каде ги пријавувате?

Отсутен Busav

• Сениор
2 3109 954 ми се јави девојка со фин глас и кажав што како рече сеа ке провериме зашто незаштитено се вози камионот, имаше два на бауер едниот прописно си имаше ставено церада

Решен сум сите што возат службени коли, комбиња, камиони а возат непрописно да ги "кодошам" во фирмата кај што работат

Отсутен pirat_07

• Легенда
  • Пораки: 8218
  • Rural fuckin society - we live in!!!
Зошто на тој број, нели 192?

Отсутен Busav

• Сениор
Тој е бројот на бауер, најверојатно ги санкционираат нешто ако се пожалиш. Во случај да ти ја пукне шофершајбната ако викнеш полиција и шоферот го јаде а и фирмата, така да мислам дека ги предупредуваат шоферите или евентуално казнуваат

Sent from my F5 using Tapatalk

Отсутен pirat_07

• Легенда
Не се сложувам.

Јас би директ 192.
Кој сака нека го јаде, јас да не го јадам.

Што ако го изедеш каменот преку шофлешајбната?
Ќе ти истуши федерфунфната на цинцилаторот  :D

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22224
8:30 ...екот на гужата...
Е баш тогаш пушти ги оние возилца за четкање и чистење на жардињерии...
Трет ден по ред.

Отсутен Klen

• Редовен
  • Пораки: 2327
  • Продавам течност за жмигавци
За да видиш кај ти одат парите од даноци
Замисли да си кола и да ти вградат плин :(
Попрво оди кај некој дома во гаража него во М Кар поголеми ти се шансите да си ја средиш колата

Отсутен pirat_07

• Легенда
Тоа што најмногу ме изнервира пред некој месец е едносмерниот знак поставен на влез на улицата кај шо треба дома да си одам најнепосредно.

Во исто време на ниедна притока на оваа улица нема знак забрането нагоре кога и се вклучуваш од десно или лево а оправдувањево за знаков е дека не можеле да се разминат 2 возила што е случај во 80% од улиците во Кавадарци и е случај со притоките по кои алтернативно треба да си одам дома а не се означени едносмерни за да ги користам јас...

Во исто време ниедна од притоките не е забранета во обратен правец за да би можел да ја користам за доаѓање дома.

Едноставно, комшијата работи во собрание и му текнало, тука ќе си ставам знак зада не ми се ствара гужва, и си ставиле.

Бев кај инспекторот во општина, пепел го направив и ми вика е добро, поднеси барање. И му поднесов барање но некој во меѓувреме ми направил услуга па го барам да го почастам.

најпрво беше само со бело контра прешкртан, сега е докомплетиран.

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22224
Преплавени жардињерии...едно 4-5.
Може ми се смеат у катна кога ги пребришуввам браниците и страниците али тоа е...Скопје.