Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 3294755 пати)

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22281

Петочки сабајлево си станав саат време порано, палам Калибрата да ја носам на перење во 8 часот кога отвара пералната...ПРВ.
Стигнав во 8:02 и веќе пред мене имаше двајца.

Добро бре мајку му..треба да преспијам пред перална за да исперам кола за помалку од саат време у животов мој?

Отсутен howitz

• Редовен
  • Пораки: 2273
Сепак, паметно ти е ова од сабајле.
Јас одам после работно време и на тие што работат во пералната не им се живее во 5 попладне и стандард флеки/вода/недобришано.
За вкусови не се расправа, по нив се плука.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34463
  • Таков е животот... јебига
А као на сабајле се многу ентузијастички расположение? Не ме јеби :)

Нејсе, сабајлево возам накај Драчево и пред мене една кокошка во Цивик спуштен до земја, лонец позади пола метро пречник, бандажи некои 17-ки со 10 милиметри нископрофилна гума, а од карши сообраќај како никогаш до сега да неможеш да претекнеш.
Па добро бе мајку му, да се возело во 1-ва и 2-ра и на секоја пукнатина на патот застанува. Абе 20 пути застана кокошката чунки спуштена кола возела. Па кој пенис ја спушташ до земја кога матер ќе и расплачеш после тоа по дупкиве и не можеш да возиш. Од позади свират како ненормални, некое комбе со кретен зад воланот цело време на мобилен што збореше два пати ќе ме удреше од позади од кокошкава што кочеше.
И тоа издувот идиотски, само рика, само пука, главава тапан ми ја направи. Кој кур не забранат такви срања на јавни патишта бе?

Мизерија недоквакана

Отсутен howitz

• Редовен
  • Пораки: 2273
Ти место цурата да си ја гледал, лонецот си го гледал. :)
За вкусови не се расправа, по нив се плука.

Отсутен NUME

• Сениор
  • Пораки: 5729
imase golf 3 sto cadese pred mene sivo bel cad...tipceto vnatre si go tera nema gajle a okolu nego ona magla se prai mislis na spot gledac u pm...i toa kade se odgovornite da go trgnat od soobrakaj...
btw ovie 2 dena gledam sparkce sto pazi i se s'ska na ucesnici vo soobrakajot koi nemaat kacigi i krsat soobrakajni pravila, kaj nova makedonija na trotoar i na prvomajska kaj supertrejd i na uste nekoe mesto bea, taka da pocituvajte gi zakonite da ne donirate vo budzetot visak :)

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22281
А као на сабајле се многу ентузијастички расположение? Не ме јеби :)

Нејсе, сабајлево возам накај Драчево и пред мене една кокошка во Цивик спуштен до земја, лонец позади пола метро пречник, бандажи некои 17-ки со 10 милиметри нископрофилна гума, а од карши сообраќај како никогаш до сега да неможеш да претекнеш.
Па добро бе мајку му, да се возело во 1-ва и 2-ра и на секоја пукнатина на патот застанува. Абе 20 пути застана кокошката чунки спуштена кола возела. Па кој пенис ја спушташ до земја кога матер ќе и расплачеш после тоа по дупкиве и не можеш да возиш. Од позади свират како ненормални, некое комбе со кретен зад воланот цело време на мобилен што збореше два пати ќе ме удреше од позади од кокошкава што кочеше.
И тоа издувот идиотски, само рика, само пука, главава тапан ми ја направи. Кој кур не забранат такви срања на јавни патишта бе?

Мизерија недоквакана

Бандафче, издувче, ајбахче....
Ремапче џабе...пошто Хонда.

Отсутен brm brm

• Редовен
  • Пораки: 2654
Овој дечкои ѝ кажал: ако ми го изгребеш цивикот ќе те скршам!
И оваа мора да пазе...

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
Ти место цурата да си ја гледал, лонецот си го гледал. :)
Па у тил ли да ја гледам, башка многу ниска хондата па не се гледаше ништо.

Отсутен Klen

• Редовен
  • Пораки: 2327
  • Продавам течност за жмигавци

Е овие највеќе не нервираат, си викам нареден пат не ви кочам што ве ебам ќе ве летам на кров ама пичка сум одма кочам ;D
Замисли да си кола и да ти вградат плин :(
Попрво оди кај некој дома во гаража него во М Кар поголеми ти се шансите да си ја средиш колата

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
А даваш ли лев жмигавец тука? Пошто вака изгледа дека ќе вртиш десно.

Отсутен Klen

• Редовен
Кај смеам таму да свртам десно по комбето бе Миле , друга лента цела слободна е за десно, кај порта влае кружниот е ова.
Попрво оди кај некој дома во гаража него во М Кар поголеми ти се шансите да си ја средиш колата

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
Кај смеам таму да свртам десно по комбето бе Миле , друга лента цела слободна е за десно, кај порта влае кружниот е ова.

Да уствари така е.

Отсутен n1kola

• Легенда
  • Пораки: 7664
  • French diamond
Дечки дали некој од вас собира монети (1,2,5 денари) и кај ги скрупнувате ? Јас си берам по 500 ден ама после мака имам кај да ги искнижам...

п.с незнаев кај да пишам и зато тука  :D

Отсутен Klen

• Редовен
Фрлај ги по недоквакани возачи од прозор ;D
Однеси ги во банка

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 10000
Дечки дали некој од вас собира монети (1,2,5 денари) и кај ги скрупнувате ? Јас си берам по 500 ден ама после мака имам кај да ги искнижам...

п.с незнаев кај да пишам и зато тука  :D

Купи си нешто.
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.