Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 3295089 пати)

Отсутен AUUU

• Легенда
  • Пораки: 7366
Одг: Одг: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?
« Одговори #14010 на: 04 Февруари 2017, 21:13:36 pm »
Кој прв почна мме.

(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)

sent from Tapatalk
Интересно ама у пајак служба не чуле изгледа за оваа улица.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34463
  • Таков е животот... јебига
Одг: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?
« Одговори #14011 на: 04 Февруари 2017, 21:38:53 pm »
Кој прв почна мме.

sent from Tapatalk
И нив им е преку глава од расправии со неразбрани душбези.

Отсутен AUUU

• Легенда
« Одговори #14012 на: 04 Февруари 2017, 21:52:23 pm »
Кој прв почна мме.

sent from Tapatalk
Не верувам...

Во една прилика на Рузвелтова стои паркиран пајак на на 20м од него сељачишта паркирани на тротоар пред Концепт.  Идам пешки нема ни 30цм да се помине и му викам на тој од пајакот дека очи ќе му истераат да ги собере. Добив одговор дека нема полицаец, а и дека на некои улици не смееле да собираат...

Отсутен DimitarMK

• Редовен
  • Пораки: 1959
Одг: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве из
« Одговори #14013 на: 04 Февруари 2017, 23:41:16 pm »
Ако не смеат да собираат на некои улици, тогаш па ич не смеат да собираат коли од приватен паркинг. Мене без проблем ми завршија работа Полицијата и Пајак службата за кола која блокираше излез од подземна гаража, си дојдоа, си ја товарија, си ја земаа. ;D

Отсутен DarthJe5us

• Авиону, сломићу ти крила..
  • Легенда
  • Пораки: 20380
« Одговори #14014 на: 05 Февруари 2017, 00:36:31 am »
Концепт е во Карпош не смеат таму ;D

Присутен nikola_bb

• Сениор
  • Пораки: 5384
« Одговори #14015 на: 05 Февруари 2017, 15:34:54 pm »
да да несмеат затоа пред педагошка парче прават

Отсутен ARMEX

• Сениор
  • Пораки: 3616
« Одговори #14016 на: 05 Февруари 2017, 17:48:56 pm »
Таман во денови на катастар, ќе дојдат луѓето да си ги средат проблемите со недвижниот имот, излегуваат оп го нема движниот имот.

Отсутен AUUU

• Легенда
« Одговори #14017 на: 05 Февруари 2017, 17:55:58 pm »
Ме нервираат идиоти што не палат светла во магле,  абе ќе ве зачука некој нема да знаете што ве снашло.
Исто така сам се изнервирав што не намалив прописно брзина пред патарина,  не се гледаше ништо од маглата,  ама среќа немаше кола пред мене.  Така да ако патувате во магла,  палете светла,  чистете фарови и штопови и само полека пред патарини да не направите беља.
Исто така мороните што ги местеле таблите со цени на патарина ги наместиле пред жолтите светла....

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34463
  • Таков е животот... јебига
« Одговори #14018 на: 05 Февруари 2017, 19:32:24 pm »
Ме нервираат идиоти што не палат светла во магле,  абе ќе ве зачука некој нема да знаете што ве снашло.
Исто така сам се изнервирав што не намалив прописно брзина пред патарина,  не се гледаше ништо од маглата,  ама среќа немаше кола пред мене.  Така да ако патувате во магла,  палете светла,  чистете фарови и штопови и само полека пред патарини да не направите беља.
Исто така мороните што ги местеле таблите со цени на патарина ги наместиле пред жолтите светла....

Друг пат не се замарај со намалување на брзина пред патарина. подобро приспособија на условите и видливоста на патот.

Отсутен Deno

• Редовен
  • Пораки: 2622
  • Custom made interiors
« Одговори #14019 на: 05 Февруари 2017, 21:00:27 pm »
Жена држи мало дете за рака и се движи пешки по кружен тек во спротивна насока(преминува улица), од внатрешна страна на кружниот. И тоа не да оди по ивичњакот туку по сред лента. Со кој мозок си и глава мури чавко!?

Отсутен AUUU

• Легенда
« Одговори #14020 на: 05 Февруари 2017, 21:34:08 pm »

Друг пат не се замарај со намалување на брзина пред патарина. подобро приспособија на условите и видливоста на патот.
Прав си за ова.

Отсутен ficomk

• Сениор
  • Пораки: 4591
« Одговори #14021 на: 05 Февруари 2017, 21:53:59 pm »
се имаа опнато денеска на патарина Петровец,од Велес кога идеш,околу 16 часот.Немаше толку магла,видливоста беше можеби 100 метри,како се десило појма немам.

Отсутен AUUU

• Легенда
« Одговори #14022 на: 05 Февруари 2017, 22:12:17 pm »
се имаа опнато денеска на патарина Петровец,од Велес кога идеш,околу 16 часот.Немаше толку магла,видливоста беше можеби 100 метри,како се десило појма немам.
Јас поминав околу 14.00 не се гледаше ништо,  патарината ја видов на 20м од рампата. Не е ни чудо што се мавнале. Многу незгодно со маглата.

Отсутен Vlatce-Vectra

• Сениор
  • Пораки: 5915
« Одговори #14023 на: 05 Февруари 2017, 22:47:13 pm »
Vo 10 sabajleto odev za veles.Patarinata edvaj ja vidov na 10m pred kola prst pred oko nese gledase.Arno ama 3ca idioti so patni torbi odma posle katlanovo mi pretrcaa pred kola da se prefrlat od drugata strana na avtopatot gi cekase kombe.Abre goveda prviot trgna vtoriot trgna i na sred pat se uplasi me vide i se vrati nazad a edvaj 10 metri vidlivost se vleckavme 4 koli so 60km edni pozadi drugi da moze da gledame,nikoj nemase muda da pretica i da ide prv.Pustivme napred eden kavadarcanec so golf3 da cisti pat :)
Inace vo 07 koga se vrakjav sabajlevo od rabota od zelezara nakaj centar semaforot vo avtokomanda ne se gledase stois pred nego ne gledas svetloto gore uzas epten zanikade bese.

Отсутен NUME

• Сениор
  • Пораки: 5729
« Одговори #14024 на: 06 Февруари 2017, 11:30:22 am »
Кој прв почна мме.

sent from Tapatalk
Не верувам...

Во една прилика на Рузвелтова стои паркиран пајак на на 20м од него сељачишта паркирани на тротоар пред Концепт.  Идам пешки нема ни 30цм да се помине и му викам на тој од пајакот дека очи ќе му истераат да ги собере. Добив одговор дека нема полицаец, а и дека на некои улици не смееле да собираат...

еве решение...

http://zimo.dnevnik.hr/clanak/kontroverzna-aplikacija-prijavite-nepropisno-parkirane-automobile-i-zaradite-novac---465872.html