Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 3283193 пати)

Присутен kimi makedonski

• Сениор
  • Пораки: 3415
  • Хюндай Тюсон
Одг: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?
« Одговори #10350 на: 01 Октомври 2014, 16:38:29 pm »
Patot kaj krivolak e odamna rekonstruiran i  e odlicen.

Само што има реони каде што има многу лоши одрони. Прилично лошо имам ударено таму камен враќајќи се од неготино.

Отсутен Kimi R

• Сениор
  • Пораки: 3009
  • "Just leave me alone, I know what I'm doing"
« Одговори #10351 на: 02 Октомври 2014, 00:22:02 am »
Ај што го чекав два пати семафорот што трае по 2 и пол минути на патниот правец Штип-Велес, ама Prcot не ја тргна ногата од кочница и двата пати, а пред мене беше, дупка напраи у патосница, плус му бленднав два-три пати.

п.с. многу лошо ти фрла нагоре долгото светло, средното си е фабрика.
У право си... Извини што сум те изнервирал :( Додека го чекав семафорот чепкав нешо у телефон и сосем забораив дека постои рачна. :) Извини уште еднаш :) За светлата бев во две три  станици за технички за да ги наштелуваат не знаат од каде.
Уживај, морав малце да те искарам на форум :) сега глеам дека ниту едно смајли не сум стаил у постот, па испаднал премногу сериозен. Иначе не ме изнервира, се зезавме нешто у кола, не ми сметаше до толку. Едно време се мислев да искочам од кола да те поздравам, ама викам ај да не не си ти па да се брукам џабе :D

Мислам дека само едното светло ти фрла нагоре на долго, на иста сијалица ти се кратко/долго или не, ако не пробај врати ги старите!?

Отсутен n1kola

• Легенда
  • Пораки: 7663
  • French diamond
« Одговори #10352 на: 03 Октомври 2014, 13:20:12 pm »
Нема лепенки за регистрација... до некни немаше сообрајќајни. Нема лепенка, нема печат, до кога ни тие незнаат. Дали нешто фукционира како што треба во ова помочана држава?!

Му се јави еден на телефон дури бев таму, му се изнакара се живо и диво за тие лепенките, така и му треба.. па ако гледате бе слепци дека се при крај лепенките порачајте совреме, не чекајте да се дај последната па да порачате

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
« Одговори #10353 на: 03 Октомври 2014, 14:05:53 pm »
на пладне кога се паркирав:

вечерта кога дојдов по колата

www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен Allexxander

• Сениор
  • Пораки: 5850
« Одговори #10354 на: 03 Октомври 2014, 14:11:32 pm »
И аутоматски ради талентов сите на косо паркирани.

Отсутен onak

• Легенда
    • КАНО еко системи
« Одговори #10355 на: 03 Октомври 2014, 14:14:38 pm »
i tie se talenti. ne se pravi taka... ke se parkirash do nego, ama pravilno taka shto on ke ostane na dve mesta. ke mu viknesh pajak i toa e toa.... kako moze so takov shupak od kola da fato dve mesta NA ONOLKAV PRAZEN PRAKING
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
« Одговори #10356 на: 03 Октомври 2014, 14:19:13 pm »
Абе фати дигни го на клоци сестру му ебем..

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34462
  • Таков е животот... јебига
« Одговори #10357 на: 03 Октомври 2014, 18:39:36 pm »
И аутоматски ради талентов сите на косо паркирани.

Па овци. Првата у провалија - сите у провалија. Какви кретени тоа е просто неверојатно. И такви кретени го сочинуваат 90% од сообраќајот.

Отсутен onak

• Легенда
    • КАНО еко системи
« Одговори #10358 на: 04 Октомври 2014, 22:26:06 pm »
точно фаланга... денес се паркирав прописно, прв, после последната на косо паркирана кола... до крајот на денот (скоро) сите шот се пракирале, беа паркирани како што треба...  а нервира моментот... ме нервира и моментот дека при толку парзни места на паркинзите ке се најде КРЕТЕН што ке паркира во средина на улицата...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk

Отсутен A4-B8

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 544
« Одговори #10359 на: 04 Октомври 2014, 22:35:26 pm »
Тоа мислам дека е жена шофер дами и господа. И глава сечам ако е свесна дека е непрописно паркирана

Отсутен onak

• Легенда
    • КАНО еко системи
« Одговори #10360 на: 04 Октомври 2014, 22:50:07 pm »
не е само едно возило... мислам дека нема толку жени шофери во цело скопје, колку што има лошо паркирани возила во ново лисиче т.е. Р.Ц. Аеродром.
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk

Отсутен ficomk

• Сениор
  • Пораки: 4591
« Одговори #10361 на: 05 Октомври 2014, 09:55:56 am »
не ги вреѓајте жените,обично се копита неписмени кои паркираат на косо

Отсутен RedEco

• Сениор
  • Пораки: 4631
  • Passat B8
« Одговори #10362 на: 06 Октомври 2014, 01:15:06 am »
denes gostivarcaec u citymolot taka ukoso mise bese parkiral. ne go skrabnav zal mi padna dur od gostivar vozel da stignu u citymolov :)

tuku me iznervira eden vol koj sto u moment koga jas preticuvav od sporednata ulicka mi izleze u lenta so predniot del paa cel metrar za da posle pogledne... kocev ubavo i milimetrski pokraj nego , inaku mu go kornev branikot ...
sfe e do sistemot, i pozicijata na popametnite vo nego.

Отсутен Vlatce-Vectra

• Сениор
  • Пораки: 5915
« Одговори #10363 на: 06 Октомври 2014, 01:45:31 am »
denes se vrakjam od rabota i na semafor na treska znaci od simpo prema zavod po ruzveltova si teram ja so motorceto 60 km po krajna lenta i taman doagjam na 2 metri od semafor dasi projdam na zeleno eden golf IV bela tetovska so crni folii od vtora lenta za vrtenje mesto da vrti nakaj katolicka fraerot dava  lev zmigavec i pun gas vrti desno mi sece na edno metro pred mene najverojatno mu tekna deka e nataka tetovo..
r\Rackite kje gi skrsev od kocenje da zastanam i koga pocnav da sviram dade gomnarot zmigavec se parkira i izlegoa dvajca gomnari dase raspravaat so mene uste saka dase tepa toj zasto sum svirel..
Srekja sto bev na distanca od niv da bese sam kje si ja probav srekjata ili ja ili on ama vaka so dvajca si pribrav opaskata im pokazav sreden prst i gas pod noze si otidov...ne redi dase rizikuva uste kompjuterot nemi e zemen od majstor ja kje treba po bolnici da akam ili po sudovi  ;D ;D ;D

Отсутен UrSa1986

• Редовен
  • Пораки: 1506
« Одговори #10364 на: 06 Октомври 2014, 08:08:31 am »
denes se vrakjam od rabota i na semafor na treska znaci od simpo prema zavod po ruzveltova si teram ja so motorceto 60 km po krajna lenta i taman doagjam na 2 metri od semafor dasi projdam na zeleno eden golf IV bela tetovska so crni folii od vtora lenta za vrtenje mesto da vrti nakaj katolicka fraerot dava  lev zmigavec i pun gas vrti desno mi sece na edno metro pred mene najverojatno mu tekna deka e nataka tetovo..
rRackite kje gi skrsev od kocenje da zastanam i koga pocnav da sviram dade gomnarot zmigavec se parkira i izlegoa dvajca gomnari dase raspravaat so mene uste saka dase tepa toj zasto sum svirel..
Srekja sto bev na distanca od niv da bese sam kje si ja probav srekjata ili ja ili on ama vaka so dvajca si pribrav opaskata im pokazav sreden prst i gas pod noze si otidov...ne redi dase rizikuva uste kompjuterot nemi e zemen od majstor ja kje treba po bolnici da akam ili po sudovi  ;D ;D ;D

Веројатно истиот тој пред мене на едносмерна во лептокарија се сврте под рачна. 4ца копита беа внатре