Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 3294256 пати)

Отсутен Боби Л.

• Редовен
  • Пораки: 1273
  • I live my life a quarter mile at a time...
Дефинитивно нема поглупи од овие џандарите застанвам точно пред рампа за да се паркирам гледам црвено свети  и застанав тука почекав да излези некој за да влезам позади мене друга кола исто застанва иди џандаро ми вели тргни се да влези овај зад тебе и му велам е добро и јас чекам за да влезам и се изнервира почна да вика му велам црвено зато стојам тука ми побара сообраќајна му дадов замина до јетито и таму стоеше една минута дојде ми ја врати ама изгледа имаше проблем со притисоко зато така напрај ;D ;D
https://www.youtube.com/watch?v=-Lc9QZqITc4
Брзината не е опасна,туку будалата шo седи зад воланот :)

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55240
  • Махер

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
следен пат така, ке истапиш и ке прашаш ЗАШТО МЕ ЛЕГИТИМИРАТЕ, ИМАМ ЗАКОНСКО ПРАВО ДА ЗНАМ?
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен Боби Л.

• Редовен
  • Пораки: 1273
  • I live my life a quarter mile at a time...
Друг пат и апче ќе му понудам :D
https://www.youtube.com/watch?v=-Lc9QZqITc4
Брзината не е опасна,туку будалата шo седи зад воланот :)

Отсутен Lo17

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 229
A mene vecerva me zaprese policija vo Plasticarska so svetlo (dioda) od upaljac za cigari :L

Отсутен onak

• Легенда
    • КАНО еко системи
е жена ми ја запреле зашто прошла на црвено... полицајциве стоеле во лента за лево, а она право си прошла поред нив... ладнокрвна, вика абе малку беше, а јас залетана, неможав да застанам, ама на нив им се уапли зелено, а јас бев забрзана...

ке ја турв у топ... во кола ги взела и децата и плус внука ми... па ај што прошла на црвено, ами и шибала 100-че... и мене да ме заустави полиција на такво нешто, ке ми изнапишат казни ни јас незнам колкави... а она прошла со муабетот, НЕМОЈ ДА ТИ СЕ ПОВТОРИ!!!

следна кола ке и купам југо и 2 свекици ке и извадам... од 50 да неможе да мрдне поише, ебате беља ебате... >:( >:(
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk

Отсутен Bicikle

• Легенда
  • Пораки: 10610
turi malce sol v rezervar ke uspori, nemaj gajle..
me zastanuva dzandar vikendov, ja okaten do usi, mi veli imas pieno- nema mu vela, sigurno- sigurno- da duvas? -ke duva- nekni te pustiv so 0,6 se sekavas- se sekavam mu velam- ajde teraj - Radostii u picki materin uste s sreken xD

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20888
Онак, се нервираш што не ја казниле жена ти, или нешто пропуштам у муабетот? Башка откај знаеш колку брзо возела? Знаеш дека жени немаат осет за брзина :)
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16793
  • Keep it 100
Го изнервирала жена му што возела брзо и поминала на црвено со децата во кола.

Отсутен Bifrost

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 165
  • Шаб ме габри
Деденце едно сабајле како ме изнервирал, искачам од едносмерната улица карши тинексот у к4 за да свртам лево да си искочам накај партизанска, и деде со стокец си дава лаганица десен жмигавец и поглед накај мене у стилот „Дечко си ми влегол у лента„ . Нели затоа што знакот е на 1 метар од него му го посочувам дека е едносмерна, дедето ни а ни б си влага у улицата преку тротоар и ич око не му трепнуе... Секогаш се нервирам за у к4 ретко кој почитува знак едносмерна улица.

Отсутен DENDE - ARTEONED

• Сениор
  • Пораки: 5750
  • Formerly Lancered recently Arteoned!
    • http://forum.carclub.mk/index.php/topic,101.0.html
Pa i za nerviranje e.

Ali sigurno procenila situacija, ali nikogas ne se znae u.pm.

Ali kako se izvleklw bez kazna svaka cas.

Da bese maz, go jadese i toa muski.

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20888

Знам, прилично е очигледно.

Имајќи предвид неколку пати што сум видел он како ги има возено горе-доле истите особи у кола, малку ми е иронична целата нервоза и купуење Југо и вадење 2 свеќици.
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16793
  • Keep it 100
 ;D ;D ;D ;D ;D

Отсутен onak

• Легенда
    • КАНО еко системи

точно!!

деца ми се осетлива точка... жена ке си најдам одма... ;D ;D

Онак, се нервираш што не ја казниле жена ти, или нешто пропуштам у муабетот? Башка откај знаеш колку брзо возела? Знаеш дека жени немаат осет за брзина :)

пропушташ.. жена ми е сеуште возач почетник... нема 2 години од возачка... а бидејки прочитав погре мене ме спомна и моето возење... јас возам 20+ години...

Знам, прилично е очигледно.

Имајќи предвид неколку пати што сум видел он како ги има возено горе-доле истите особи у кола, малку ми е иронична целата нервоза и купуење Југо и вадење 2 свеќици.

како зе запреш, мало дете, да не јаде чоколадо?

ке му го сокриеш...

ама и јас сум за шамарање... и купив возило со мотор спортска верзија... стисни на педала, отиде у пм... затоа и реков прееска... следно ке и купам југо и 2 свекици ке и извадам... а може и со шмирашјбна да го пресечам моторот... ;D
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34463
  • Таков е животот... јебига
Кујзнае ти и оваа како си ја нашол ;D