Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 3266362 пати)

Отсутен Prof. Greenthumb

• Сениор
  • Пораки: 4087
  • MadaFunker
Па подобро нека го затворат паркингот дента или нека има барем попуст на цената чим е до 17,30 дозволено.
New blood of old school

Отсутен DayWalker

• Сениор
  • Пораки: 3063
  • Ќебапбрингер!
Хахах јако, а што ако си до 6 на работа? и у текот на денот не излезеш да видиш ? УУморен од работа искачаш наместо колата, некој политичар урла како и што ќе направи. Море копачот и директно у глава :)

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22276
Не сум сигурен али мислам дека паркингот ќе биде празнет за автобуси полни со партиски плакатолепачи...

Отсутен Kimi R

• Сениор
  • Пораки: 3009
  • "Just leave me alone, I know what I'm doing"
Банана држава

Отсутен Stratro

• Легенда
Сабајлево плаќам паркинг на Олимписки за цел ден и гледам известување од пајак служба дека морам да ја тргнам колата најкасно до 17:30 часот бидејки ќе имало митинг и сите затекнати коли ќе ги кревале иако најуредно си платиле паркинг.

"Министерското столче пред се".
И после културно со фискалната од паркинг ќе си ја земеш колата од пајак служба...

Добро де, инцидентно е тоа и плус нема да ти наплатат како да ти ја кренал пајакот поради непрописно паркирање туку ке одиш да си ја земеш само, како и да е тој на влез сигурно ти нагласил па твое е дали ке ја оставиш до тогаш или ке излезеш порано.

Sega na vrakanje procitav...."trosocite za premestvanje na voziloto od strana na pajak sluzbata ke gi snosi korisnikot na voziloto"..

Hehe..abe sho mislite vie, kaj ziveete?

Отсутен DejzY

• Редовен
  • Пораки: 1004
Како и да се свртиме, газо од назад ни е ;D

Отсутен Kimi R

• Сениор
Прва работа, како може пајак службата да биде користена за потребите на партијата и да одстранува прописно паркирани возила на платен паркинг?
Втора работа, како може јавна површина и јавни претпријатија да бидат искористувани за партиски цели?
Трета работа, актуелниот претседател на една реклама рече нешто у стилот дека претстедателот, владата и министрите треба да продолжат да работат и зборат во еден глас како и досега. Епа чим се дрзнале ваква работа да кажат јавно, се знае колку е саат и колку ни е затуцан народот и ете го одговорот на претходните две прашања, зашто никој нема ниту да изреагира, ниту пак да искочи тоа у јавност, ниту пак да провери колку е сето тоа во ред и легално.

Нашата мила земја Тунгузија, колку многу глуп народ, на толку мало парче земја. Епа ќе не еб*т!

Отсутен ficomk

• Сениор
  • Пораки: 4587
ако имаш у фамилија адвокат,слободно си требал да ја оставиш колата,ќе си лапнел убава паричка.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34462
  • Таков е животот... јебига
Адвокатот е магнет за пари а? Ти се молам, коментаров...

Отсутен Kimi R

• Сениор
Правник е Стратро.

Отсутен ficomk

• Сениор
  • Пораки: 4587
Адвокатот е магнет за пари а? Ти се молам, коментаров...
не треба да се молиш,има луѓе си наплаќаат за вакви глупости што ги прават неписмени

Отсутен djidji

• Легенда
  • Пораки: 10557
Државата брка зајаци со кола.

Отсутен Stratro

• Легенда
Прва работа, како може пајак службата да биде користена за потребите на партијата и да одстранува прописно паркирани возила на платен паркинг?
Втора работа, како може јавна површина и јавни претпријатија да бидат искористувани за партиски цели?
Трета работа, актуелниот претседател на една реклама рече нешто у стилот дека претстедателот, владата и министрите треба да продолжат да работат и зборат во еден глас како и досега. Епа чим се дрзнале ваква работа да кажат јавно, се знае колку е саат и колку ни е затуцан народот и ете го одговорот на претходните две прашања, зашто никој нема ниту да изреагира, ниту пак да искочи тоа у јавност, ниту пак да провери колку е сето тоа во ред и легално.

Нашата мила земја Тунгузија, колку многу глуп народ, на толку мало парче земја. Епа ќе не еб*т!

Procitajte sto pisala malava...vredi.

http://www.radiomof.mk/kolumna-na-mladite-nishto-ne-ostanuva/

Отсутен ARMEX

• Сениор
  • Пораки: 3616
Убава колумна само крајот "Доказ е и неодамнешната акција на студентите кои на суптилен и креативен начин не само што го свртеа вниманието на домашната и светска јавност за хорор-условите во студентските домови, туку и издејствуваа промена" е промашен. Промената е вербална, не умри магаре како по обичај.

Отсутен Stratro

• Легенда
Navodno Vladata posle toa im otstapila nekoja nova zgrada na studentive dodeka da se renovira Goce Delcev...