Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 3267142 пати)

Отсутен DarthJe5us

• Авиону, сломићу ти крила..
  • Легенда
  • Пораки: 20379
И брат ми е втора во хемиско. Че биди хавуз после.

Отсутен Nakolce

• Редовен
  • Пораки: 2310
  • Имигрант
Па ти како постар брат и БИЛДЕР ќе идеш да го браниш... Да не го тепаат.

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22279
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)

Пандемија.

Ја на сите овие би им шлапнал по едно ливче на шофершајбна.

„Прекрасно паркирање. Те молам немој да имаш деца.“

Kade da najdeme vakov sprej?

Отсутен nsx-r

• Легенда
  • Пораки: 9214
plastidip

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16793
  • Keep it 100
У јеботе, овие ни го читаат форумов! :o

Ми ја украдоа идејата. ;D

Отсутен Kimi R

• Сениор
  • Пораки: 3009
  • "Just leave me alone, I know what I'm doing"
Страшно ми идат на нерви луѓево коа ќе видат џандари возат со 40, па и од кога ќе ги поминат џандарите продужуваат да возат усрано. Стварно не ми е јасен тој феномен.

Отсутен ARMEX

• Сениор
  • Пораки: 3616
Баш такви би ги сопирал јас кога би бил сообраќаец. Ако сум исправен, што има да ми менува нивно присуство?

Отсутен Darkovski

• Редовен
  • Пораки: 1285
I want you to get a fuckin' driver's manual, and I want you to study that motherfucker!

Отсутен DarthJe5us

• Авиону, сломићу ти крила..
  • Легенда
  • Пораки: 20379
1400 коња?!?! :D

Отсутен Darkovski

• Редовен
  • Пораки: 1285
може ја тјунирале Underground Racing :D Нмв битно култна сцена, од култен филм

Отсутен DayWalker

• Сениор
  • Пораки: 3063
  • Ќебапбрингер!
Страшно ми идат на нерви луѓево коа ќе видат џандари возат со 40, па и од кога ќе ги поминат џандарите продужуваат да возат усрано. Стварно не ми е јасен тој феномен.

Вчера едни цајкани се влечеа 32 на партизанска у 4 ипол/5 кога е најголемата гужва, а позади нив имаше еден што го одржуваше темпото :) Си ги поминав со 70-80 и ич не му се засекирав (позади мене уште 5-6-7 НОРМАЛНИ возачи го направија истото)

Него, пред 10тина минути, за први пут ќе напраев саобрачајка. Ми искочи еден на нашата добро позната Социјалистичка Зора (на 25 метра од кај Симо) со стара Лада ко да го ослободил Ѓорче и пола Скопје. Се утепав кочејки (а возев непуни 28 км/х) и типот ми дојде у моја лента, па за да го избегам морав ја у спротивната да влезам. Типот уште искача тука од кола. Си викам Ма*е му негово, он на мене. Искачам и ја. :D Постар овек, се утепа од извинување, пошто он беше крив. Искочи пошто детето  на предно седиште му беше, па пољубило малку шофершајбна. Одамна така нозе не ми се персекле...Ах моето чудесно Скопје и неговито wannabe возачи...

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22279
Fastenfjuriuscinja sto mi redovno vlagate u makazi niz gradov....Sleden pat:

Отсутен Mario_306

• Редовен
  • Пораки: 1177
  • Тоа ти е релативна работа...
Ова е добар пример за сите несовесни пешаци, иако ќе игледа како да сум бездушен и ретардиран, ама што си барала тоа си нашла... Значи највеќе од се ме нервираат "мајмунски" пешаци...  На мене ќе ми се случеше исто, ама потполно исто со една глупача што претрчуваше позади камион во редица коли и тоа + зборуваше на мобилен, ама за моја среќа изреагирав брзо пукнав кочница и свртев надесно да ја избегнам колку толку и она за среќа се сврте и виде дека ќе ја лупнев, кога веќе и бев на пола метро што е зборот и се поврати назад...

Давам шлогиран дедо, или го менвам за друга недвижнина :)
;D ;D ;D

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55239
  • Махер

Отсутен Влатко К.

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 446
кај Американска амбасада, околу пладне, јас доаѓам од кај Кале накај Чаршија, знак пред раскрсницата дека сум на пат со првенство на минување, си возам оклу 50-60, еден батка од семафорите со пластичарска ми улетува „ко да го ослободил СКопје“, што би рекол DayWalker, мислам дека не ме ни исперцепира.

Сета среќа што баш пред амбасада е малку поширок коловозот, па имав простор да го „заобиколам“ од десно, со претходно квичење гуми. Кога видов дека на задно седиште седи и дете, несоодветно обезбедено... продолжив бавно, а човеков изгледа ми ја сфати намерата и продолжи уште побавно, а бидејќи немав време за објаснувања, си продолжив.