Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 2907790 пати)

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55107
  • Махер
Одг: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?
« Одговори #6075 на: 29 Август 2013, 16:53:58 pm »

Присутен Diesel

• Сениор
  • Пораки: 6436
« Одговори #6076 на: 29 Август 2013, 22:34:08 pm »
^

Не дај Боже некогаш нас да не сполета вакво нешто..

Отсутен Drive-r

• Легенда
  • Пораки: 7477
  • FB Vlecna Suzba Niko-m
« Одговори #6077 на: 29 Август 2013, 23:45:18 pm »
Пред месец, два идентична случка во к.вода типот наводно го украл тамчето и ги заредил паркираните возила, башка едно пежо највеќе го изело, партали беше од сите страни.

Отсутен edonos

• Сениор
  • Пораки: 3557
« Одговори #6078 на: 30 Август 2013, 00:26:05 am »
Е ајде де, одамна му реков да ти го донесе. ;D

А значи и ти си го гледал ? -Уствари да,сеа ми текна на тоа вашето со Томе ;D ;D
People should not fear their government.The goverment should fear its people.

Отсутен Tome-Colt

• Близок до администрацијата
  • Сениор
  • Пораки: 4619
  • Муфљуз
« Одговори #6079 на: 30 Август 2013, 00:45:06 am »
Епа Едо, толку се изнафали дека добро било снимањето, моравме да те видиме во акција :D :D :D :D :P :P :P
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“

Отсутен edonos

• Сениор
  • Пораки: 3557
« Одговори #6080 на: 30 Август 2013, 01:06:27 am »
Извини,фалење ??

Најди го делот со фалењето ;D ;D ;D
People should not fear their government.The goverment should fear its people.

Отсутен Vlatzki

• Редовен
  • Пораки: 2069
« Одговори #6081 на: 30 Август 2013, 01:10:47 am »
Хахаха мрднати сте и вие и порничите со педери... ;D
« Последно менување: 30 Август 2013, 04:28:48 am Vlatzki »

Отсутен DarthJe5us

• Авиону, сломићу ти крила..
  • Легенда
  • Пораки: 20212
« Одговори #6082 на: 30 Август 2013, 01:18:41 am »
фејк цитат.лејм

Отсутен RedEco

• Сениор
  • Пораки: 4631
  • Passat B8
« Одговори #6083 на: 31 Август 2013, 22:51:09 pm »
AMER u tesna ulickaa  ;D
Да не ти се погоди Американец во тесна уличка

Она што прво ќе го забележите од муабетот е дека нервозниот што излегува од кола е Американец, она што нема на прва да ви е јасно е дека ова се случува во Малта, а тој е вработен во американската амбасада во земјата.

http://off.net.mk/files/styles/statija_wide/public/statija/2013/08/31/da-ne-ti-se-pogodi-amerikanec-vo-tesna-ulichka-56702.jpg
Инцидентот се случува минатата сабота, кога Американецот (во Хонда Одисеј) во една од тесните улички низ Малта заглавува наспроти еден локалец (во Тојота Корола Версо).

Гневен дека Малтежанецот не планира да се врати во рикверц за тој да може да помине, вработениот во амбасадата излегува од кола и почнува со тирада на навреди. По пат и неколку пати го предизвикува човекот да излезе од Тојотата и да се пробаат на улица.

Од американската амбасада соопштиле дека жалат за инцидентот и за однесувањето на нивниот вработен, кој по случката е отпуштен и вратен назад во САД.
http://off.net.mk/vesti/svet/da-ne-ti-se-pogodi-amerikanec-vo-tesna-ulichka
sfe e do sistemot, i pozicijata na popametnite vo nego.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34294
  • Таков е животот... јебига
« Одговори #6084 на: 01 Септември 2013, 01:10:44 am »
Не знам зошто не му излезе надвор и не му ја размачка грдата но-нејм фаца по малтежанскиот асфалт.

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
« Одговори #6085 на: 01 Септември 2013, 01:11:41 am »
Не знам зошто не му излезе надвор и не му ја размачка грдата но-нејм фаца по малтежанскиот асфалт.

затоа што не е македонец... нека проба кај нас ова да го направи... нема да успее втор пат да побара... и тоа никад више...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34294
  • Таков е животот... јебига
« Одговори #6086 на: 01 Септември 2013, 01:13:40 am »
Сме си ебале мајката па ние македонците. Овде за ќотек не е проблем, проблем е што се заштитени и владеат со нас тука. Ако му излезеш и му ја опнеш муцката од хауба 4-5 години затвор не ти бегаат.

Отсутен onak

• Легенда
    • КАНО еко системи
« Одговори #6087 на: 01 Септември 2013, 01:20:44 am »
ааа.... јас сум човек што брои од 10 до нула.. по некад од 100 до нула пред да направам некој потег (јбг, така ме научи животот на потешкиот начин)... ама има мнооогу луѓе на кои им е здоскиснато од целата ситуација (нивна) и на ваква провокација  едноставно ке се исклучи и ке направи тоа што ке направи...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk

Отсутен ficomk

• Сениор
  • Пораки: 4398
« Одговори #6088 на: 02 Септември 2013, 00:08:30 am »
денеска ме изнервира клошар еден кој ќе направеше глупост,а може и да не собереше со девојка ми и веспата која ми беше паркирана.моронот на истата кривина кај пералните во ново лисиче(кај што еден претходно им еба мајка на паркираните коли),не знаеше да го исконтролира беемвето на искачање од кривина па му бегаше прво на десно,па после на лево накај тревникот и изгледа се испаничи,па тргна нога од гаста и кочеше.после 2 минути се врати од спротивен правец со жена и деца у кола

Отсутен onak

• Легенда
    • КАНО еко системи
« Одговори #6089 на: 02 Септември 2013, 00:18:37 am »
денеска ме изнервира клошар еден кој ќе направеше глупост,а може и да не собереше со девојка ми и веспата која ми беше паркирана.моронот на истата кривина кај пералните во ново лисиче(кај што еден претходно им еба мајка на паркираните коли),не знаеше да го исконтролира беемвето на искачање од кривина па му бегаше прво на десно,па после на лево накај тревникот и изгледа се испаничи,па тргна нога од гаста и кочеше.после 2 минути се врати од спротивен правец со жена и деца у кола

значи на истата онаа кривина кај што пред 3-4 недели оној со омегата им еба матер на 4 коли?
на истот место кај што еден со голф 4 му влезе у пералната преку зид и метална врата?
на истата ли кривина збориме кај што оној са А4 влезе под шлепер?
на истата ли кривина кај што нај малку 300 пати имаат влезено у комуналното преку ограда и директ у бараките?

некои луѓе нема да се опаметат... земале малку појака кола и мислат дека спортското возење си доаѓа со колата а не со способностите зад волан... со кој ебан памет на таа кривина со 2 огромни шахти-дупки длабоки, и нагиб кон надвор рокаш возило со задња влеча...

пошто тука ми е магацинот... бие намте појма колку до сега се имаат изрокано на таа кривина доаќајки од посленда 5-ка накај град да завртат во жардињерата нова-бетонска.. онака како што ги подигнаа травњаците во цело скопје... а пртеходно колку само завршија у сред трева онака без последици.. а сега се рокаат и тоа онака мушки... незнаат да возат... еднеш еден со мерцедес задно лево тркало остави утравњакот... тоа беше кога копаа за да ги постават зидовите од жардињерите... дупка онака поише од пола метро, типот влага у кривина, не додржува, влетува со предно тркало ја проаѓа дупката-каналот и полека исправува и со задно тркало влегува во дупката, а колата веќе се врти за на асвалт пак.. и одеднаш се слуша кршење и искри... мерцедесот продолжи уште 30 метри и застана... изелзе типот од мечката, ЌЕ ТУЖАМ, ЌЕ НАПЛАТАМ ЈАС ШТЕТА... се додека е дојде полиција и не му рече вака:

собирај си го башибозукот со себе, и барај си за шлепање шлеп служба да не те пернеме за возење по зелена површина... :)
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk