Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Слушнав дека најпопуларна кола во Велес во последно време била bmw 3 дизел околу 10 години стари. Има вистина во тоа?
Цитат: nekojtamu на 13 Јуни 2013, 23:09:49 pmСлушнав дека најпопуларна кола во Велес во последно време била bmw 3 дизел околу 10 години стари. Има вистина во тоа?Општо во државава, BMW E46 320D и Golf IV 1.9TDI се број 1;D
Денес ме изнервираа од Паркингот на Општина (да ја наречам така) ЦентарНе ми е јасно како може да ти каже дека паркингот е само за оние со налепница а таму земја и + кумот ми живее тука (паркиран кај него пред врата) а он нема налепница и не му дале зашто не бил сеуште у зоната. Па затоа јас си платив 2500... Заради зоната Се да им Е***
Исто е во Штип. Луѓе лежат мртви по улици, а преку нив возат со Поршиња, Икс шески и слично
Цитат: Falangasaurus на 14 Јуни 2013, 13:11:54 pmИсто е во Штип. Луѓе лежат мртви по улици, а преку нив возат со Поршиња, Икс шески и сличноЈебига не ви чинеше Југославија...Уживајте !
Цитат: Cuore Sportivo на 14 Јуни 2013, 13:30:16 pmЦитат: Falangasaurus на 14 Јуни 2013, 13:11:54 pmИсто е во Штип. Луѓе лежат мртви по улици, а преку нив возат со Поршиња, Икс шески и сличноЈебига не ви чинеше Југославија...Уживајте !+1 000 000 000 000 !!!