Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 3294955 пати)

Отсутен FiLo

• Легенда
  • Пораки: 7118
Проблемот е во цефките, не во шахтите. Немаат капацитет да примат огромно количество вода.

Отсутен DayWalker

• Сениор
  • Пораки: 3063
  • Ќебапбрингер!
Каков и да е проблемот голема работа..
Коа дојдов тука у УСА си реков ке видам свет, абе исти ташак сегде...што тука ко да не врне..па и тука исто се поплавува десната лента, ама тука се вози со 500 у таа лента, никој не те глеа дали има луѓе или не...се бања на сите страни...значи намерно летаат низ вировите да прска од колата...баш ме избањаа се напнав, и на автобуска муабет ми кажаа ко тоа е нормално, пешакот ќе си пази, што има тој со колата да се замара вир имало немало..

Туку ние изводиме...

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 15126
  • Пудингот на шоферството
Абе таму чист е дождот,шо му се наервираш еаго. ;D
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен kire95

• Редовен
  • Пораки: 2123
Денеска семафорине не работеа па кај собрание тука катастрофа беше кога поминував тој семафор работеше али се испозаглавиле на сред раскрсница не знае кој кај иде може едно 10 минути се влечесе автобусот од рекорд до зелено пазарче.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55240
  • Махер
Коа дојдов тука у УСА си реков ке видам свет, абе исти ташак сегде...што тука ко да не врне..па и тука исто се поплавува десната лента, ама тука се вози со 500 у таа лента, никој не те глеа дали има луѓе или не...се бања на сите страни...значи намерно летаат низ вировите да прска од колата...баш ме избањаа се напнав, и на автобуска муабет ми кажаа ко тоа е нормално, пешакот ќе си пази, што има тој со колата да се замара вир имало немало..

Туку ние изводиме...
Свака част за муабетов.

Отсутен Drive-r

• Легенда
  • Пораки: 7477
  • FB Vlecna Suzba Niko-m
Kakvo tusiranje zardinjeri i okolni koli od avtobusive.... Do tolku da se nemalo usul za brzina koga se vozi vo desna lenta koja e poplavena...
Imeno, vozam od kaj semaforite kaj siti mol, pa sve do mostot Obedineti Nacii. I dvokaten avtobus celi 300-400 metri prska voda od dvete strani na dalecina od 2 metri.... Gi istusira zardinjerite, trotoarot i srednata kolovozna lenta. :D
A na semaforot vo vlae, avtobusot zaletan fakja zeleno, i jas togas pocnav da trgnuvam. Vo isto vreme jas i avtobusot pominavme na semafori. I kako ubavo me istusira, ke se istumbav, od sto nisto ne gledav...

Treba seriozno da se napravi nesto vo vrska so kanalizacijata... Da se napravat sahti za voda.... Haos.

Си заштедил на вода ;D

Отсутен Спенсер

• Легенда
  • Пораки: 7610

Туку ние изводиме...
Свака част за муабетов.

Кај твоите у грција подобро да не е ??? ;D

Отсутен Tome-Colt

• Близок до администрацијата
  • Сениор
  • Пораки: 4619
  • Муфљуз
Коце да ги покрие со лексан улициве ќе заврши работа.
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“

Отсутен FiLo

• Легенда
  • Пораки: 7118
Над цело скопје, од горче до драчево и од бутел до кисела вода една тенда и решена работа ;D

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55240
  • Махер
Сега си имаат занимација со Центар... :) :)

Отсутен RedEco

• Сениор
  • Пораки: 4631
  • Passat B8
Generalniot promlem vo gradot e toa sto nema podzemen katastar kako sto treba. Vo opstina ti baraat odvod za Atmosferska i za kanalizacija posebno da imas na objekt, dodeka pak ko ke go izvadis na ulica dvete ne se posebni (ke bile nekat)... Ili pak se posebno ama  na 500 metri negde se spojuvaat i nema nikakva razlika kao da se vo eden odvod.
Inace teoretski e mnogu ubavo nacrtano na hartija deka segde ima dobra atmosferska kanalizaca i kade sto nema. Negde nemozat nitu da ja najdat bidejki ne e na mestoto kade sto e ucrtana ili pak pogresno e izvedena itn itn. 
Taka da cim zavrneet ako izleguvate peski ponesete si i Dove samponce :D

Postarite se sekaavat imase porano Samponce od od Kopriva vo kesicinja za ednokratna upotrebaaa :D ,  sega veke gi nema a bi bile poprakticnii... :(
sfe e do sistemot, i pozicijata na popametnite vo nego.

Отсутен Boshe

• Сениор
  • Пораки: 5433
  • Пиши лаже
У градов секој ден ме нервираат дечиштата со мотори што претицуваат од обратна страна. И ќоро и сакато вози кола/мотор у градов.
Remember to keep yourself alive, there is nothing more important than that

Отсутен Roci

• Сениор
  • Пораки: 3907
Poleka Boshe ne se nerviraj, pogotovo Veles za motori letno vreme e poligon za obuka ;D ;D ;D

Отсутен Boshe

• Сениор
  • Пораки: 5433
  • Пиши лаже
Да, да, за Велес зборувам. :)
Remember to keep yourself alive, there is nothing more important than that

Отсутен nekojtamu

• Редовен
  • Пораки: 1165
Слушнав дека најпопуларна кола во Велес во последно време била bmw 3 дизел околу 10 години стари. Има вистина во тоа?