Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 3295962 пати)

Отсутен ARMEX

• Сениор
  • Пораки: 3616
Да, и ко насред нива и се паркирал.

Присутен Спенсер

• Легенда
  • Пораки: 7610
Кој бараше пендрече? 1000ка

http://reklama5.mk/Details.aspx?ad=771316

Ако го зема пендраков некој, нека го земе и амблемот. Има пиво од мене/

Отсутен negoznam

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 541
Ме изнервира пред некој ден моронов, кој покрај огромниот паркинг со 60%+ слободни места он морал да паркира поблиску до влезот.
Иначе ова се дешава пред Тинексот кај Раде Кончар.

Исто и во подземниот паркинг(иако немам слика) кај Рамстор во Ново Лисиче, мора еден да биде паркиран на две паркинг места.
Тргнувајќи од недостатокот на основна култура, не знам зошто воопшто се буниме за состојбата во земјава.

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
Стока..

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
таму во рамстор подземниот паркинг незнам зашто ама некако се тесни паркинзите... за тоа се паркираат сите... второ кога сме веке кај тој рамстор, дали сте приметиле дека СЕКОГАШ има паркирано некој горе пред самата рампа? не ми се верува дека некој ке застане тука и од страната на рампата ке се паркира... копита...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен Igor

• Легенда
  • Пораки: 9498
Ме нервира кретен што се уклучува пред мене и јас мора да кочам како нездрав и после 10 метри си свртува по некоја уличка. Па добро бе матер ти е*ам, почекај малку, да те чекаат дома и да не те дочекаат.

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
Вчера калакурница околу Саем, 50 минути до дома. Потрошив бензин за цела недела ;D

Отсутен BokiCactusic

• Сениор
  • Пораки: 3852
  • Боинг 747
Вчера калакурница околу Саем, 50 минути до дома. Потрошив бензин за цела недела ;D
Па богами како што ти троши 8л на 50км хахаха

Отсутен Igor

• Легенда
  • Пораки: 9498
Денес ме изнервира тоа што ВО НАЈГОЛЕМАТА ГУЖВА они фатиле да асфалтираат една лента кај бензинската Макпетрол во автокоманда. Незнам кој им наредува тоа и зошто како сите нормални земји не го прават тоа за време на викенд или навечер (уствари па не сме ние нормална земја).

Отсутен Drive-r

• Легенда
  • Пораки: 7477
  • FB Vlecna Suzba Niko-m
Maму им ебам, првомајка недовршена со последен слој асфалт неколку пати ја копаат, крпат.
Денес кратер огромен отвориле на средина.

Од водовод човек ми кажува шахти им покриле со асфалт ги нема, луѓето не ги приклучиле на таа линија за вода они ја асфалтирале.

Ова се неписмени без грам мозок, незнаат план за работа да направат.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34463
  • Таков е животот... јебига

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55241
  • Махер
Денес ме изнервира тоа што ВО НАЈГОЛЕМАТА ГУЖВА они фатиле да асфалтираат една лента кај бензинската Макпетрол во автокоманда. Незнам кој им наредува тоа и зошто како сите нормални земји не го прават тоа за време на викенд или навечер (уствари па не сме ние нормална земја).
Нео-ебаHо-бјасниво е тоа.

Отсутен Drive-r

• Легенда
  • Пораки: 7477
  • FB Vlecna Suzba Niko-m
Во нормалните земји колку ги плаќаат ако работат навечер (месечно) во споредба тука, така да добро е што им текнало да асфалтираат.
Лошо е што прават се фушерајски. Или прави саглам или не прави.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55241
  • Махер
Тоа работно место треба да постои САМО навечер. Нема логика да постои преку ден.

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
e не е така баш... кога веке во странство се компарира со тука, и веке 2 степени компарирате меѓу надвор и тука (време и плата) да го ставиме и третиот фактор а тоа е невработеноста надвор и тука... па така следствено на тоа, следната компарација е повеке од нормална дека тука добро е што има работа, па нек си ја работи како што треба и кога треба, ако не некој друг на драге воље ке ја сработи како што треба.
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време