Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 3297367 пати)

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 10000
Ги тргнале овие со R8 можда, на нив тоа им доаѓа како излез од паркинг, дека нели паркираат на триаголникот :)

Треба само сега на Коце да му кажат да го подизрамни прелазот, да не им фаќаат колите.
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22281
Денес еден Outlander ме изненади, си го пројде пешачкиот кај Сити Мол. Затоа што нели проблем е да извози 50 метра подоле и да сврти полукружно на семафор.

Какво копито.

Denes vidov dzandari vo Yeti kako go pravat istoto kaj Avtokmanda...

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 10000
Добро џандари се глупаци по професија, не ме чудат :)
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20888
Копитар глуп у Ауди А4 Авант, што како некоја 2-3та кола зад тој што чекаше на пешачки да пројдат пешаци, најде за згодно да свири и да го покаже својот интелектуален врв.

Цреп.
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен Busav

• Сениор
  • Пораки: 4065
Ме курчат идиотите по сабаље, застануваат на тротоари пола со колата на улица и без да погледне на ретровизор отвара врата :@ па добро бе глупи ли сте !
Барам девојка која ке си го продаде бубрегот за да си купам кола :)

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55241
  • Махер
Да, глупи се.

Рачунај колку е глуп просечниот човек. Е сеа рачунај дека скоро пола од народот СЕ ПОГЛУПИ од просечниот човек.

Отсутен filipv

• Легенда
  • Пораки: 7511
  • и сега?
Рачунај колку е глуп просечниот човек. Е сеа рачунај дека скоро пола од народот СЕ ПОГЛУПИ од просечниот човек.

стаи цитат бе!

башка не е „скоро пола“ туку „точно пола“

Отсутен velkov

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 637

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55241
  • Махер

стаи цитат бе!

башка не е „скоро пола“ туку „точно пола“
Da ne navleguvam ama ne etocno pola. Toa nema da e prosek tuku ke e medijana. :)
Od kade citat da stavam?

Отсутен Busav

• Сениор
  • Пораки: 4065
Ке е*ам некој по сабалје на гладно срце!
Барам девојка која ке си го продаде бубрегот за да си купам кола :)

Отсутен SaleSk

• Сениор
  • Пораки: 6213
  • 69
Денес додека ги менував гумите, летни зимски, видов на хауба дупка од камен...
Камен у бубрег и у жучка да му се укотви племето...
Dusevno bolniot covek nikogas ne napagja bez pricina.Po toa se razlikuva od normalnite ludje.

Отсутен Kimi R

• Сениор
  • Пораки: 3009
  • "Just leave me alone, I know what I'm doing"
Аии лоша работа. Него да не се случило ова на аутопут, па да не си приметил?

Иначе ме изнервира еден КОЊ што имаше пуштено дугачки светла, ама му беа толку високо кренати фаровите, што пред очи ми се дешаваше дискотека уште 10 минути.

Отсутен Drive-r

• Легенда
  • Пораки: 7477
  • FB Vlecna Suzba Niko-m
Денес на првомајска кај тинексот пред семафорите еден претицува преку две пуни, од спротивно возила,  семафорот затворен црвено овој поминува на црвено пред него кола поминува на сред раскрница за малку ќе ја акнеше во средина.
Од такт ме извади, кога се доближи до возилото кое што за малку ќе го акнеше за квака се фатив сакав да се стрчам да го грабнам со боксови...

Отсутен SaleSk

• Сениор
  • Пораки: 6213
  • 69
Не е на аутопут возена колата последниве две недели...Ова е класика лупнат камен дали од дете или од некој возрасен....Иако многу наликува на таков удар...На слика е малку различно но во живо баш убаво се гледа...
Dusevno bolniot covek nikogas ne napagja bez pricina.Po toa se razlikuva od normalnite ludje.

Отсутен osmica8

• Легенда
  • Пораки: 11884
  • Архитект
Ме курчат идиотите по сабаље, застануваат на тротоари пола со колата на улица и без да погледне на ретровизор отвара врата :@ па добро бе глупи ли сте !

Идиоти од сабаље. Напнати се како да му се криви сите дека тие доцнат некаде.
Секое сабаље на ПЕШАЧКИ ми свират и ме избегнуваат. Многу ме интересира што ќе му смени во животот ако почека 4 секунди.
Еден дури на партизанска ми свиреше дека споро сум се движел по пешачкиот.
;D ;D