Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 3296296 пати)

Отсутен RedEco

• Сениор
  • Пораки: 4631
  • Passat B8
Па не сум торко бе дечки :D Има две ленти, а јас си бев во левата... а овој си направи своја трета лента -.- тоа е проблемот/
Sigurno imal dojava deka komsijata mu ja puca zenata, i brza da stigneee :D
sfe e do sistemot, i pozicijata na popametnite vo nego.

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22281
Banzai be ..
Ne mozam prozor da otvoram vo tvoevo maalo... na sekoi 3 minuti dzandari svirat zaradi pogresno parkiranje...ama non stop...ko svirka da ne videle.

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 10000
Не спијам до 16 часот, на работа сум :)

Иначе не се баш толку чести, да беа супер ќе беше. Период ги фаќаат. А и добра изолација имам дома :P
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Пораки: 7879
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
Со вториов круг на избориве мама ни ебаа !

Секој ден иде по некој од големциве и секој ден полиција по улици, бркаат, не даваат да застанеш ни една минута, на кај дома си одам ме праша кај одам со кола натаму? Абе тука живеам да му ебем матер ! Кај ќе сум ја остаел колата? Дома у двор каде да ја оставам, добро ја мислев на улица вика пред куќа да не ја оставаш! па арно има и разбрани има неразбрани само ти покажќува дека не смееш натаму да одиш? кај да одам, дома си одам? кај да ја остаам колата? На улица? Па ја ли сум крив шо живеам во центар и шо сите идат тука во кафулињава да пијат кафе да се сликаат со народ, мајку му? Нека се завршат еднаш веќе аман и куртул!

Отсутен RedEco

• Сениор
  • Пораки: 4631
  • Passat B8
Lud covek si e luud, denes eden na bitpazar leva lenta nesto trgni zabavi pa semaforite na pesacki me fakaat... lele vikam ovoj ziva belja...  koga pred semaforot mavrovka ovoj otide vo najdesna lenta mu se otvori semaforot i ovoj zaletan komu vleze na virot abe trojca pesaci znaci komplet izbanjati od glava do peta, znaci nitu @edon ne bi gi ispral takaod prva koplet.. :D

naravoucenie: Lud covek si e lud ko ke go vidite odma begajte podaleku od negoo... :D
ps: Skopcanciste besee :)
sfe e do sistemot, i pozicijata na popametnite vo nego.

Отсутен DimitarMK

• Редовен
  • Пораки: 1959
Скопјанчиште по таблица...

Отсутен Kimi R

• Сениор
  • Пораки: 3009
  • "Just leave me alone, I know what I'm doing"
@Kimi R,карши тебе сум јас,у новите згради позади бензинската.целиот проект со населбата е најморонски и најшупачки изведен,све ментални инвалиди и неписмени кога работат нешто за што не ги бива.многу јасно е дека камионите што идат за трговскиот дека нема да ги перат гумите,а и ја немам видено табла ко што имаше за зградиве што се гради,кој е инвеститор и слично.им пишав по втор пат за улиците на општина аеродром,па да видам што ќе ми одговорат.првиот пат,лани,кога ги прашав кога е рокот за завршување на работите,ми рекоа во план е асфалтирање на улиците.епа уште да не е во план ебате за кој курац се платени комуналии ебате сивоњите
Значи и ти ми фаќаш место на паркинг? Уффф колку се нанервирав сеа коа се вратив дома, ај што барав паркинг, ама не најдов. На 10 минути од дома ја остаив колата. Иначе за кој трговски има камиони, кај ќе се гради трговски? Ја разбрав веро супермаркет дека се гради. А, за планот за асфалтирање на улиците, мислеле за бул.Февруарски Поход и бул.АСНОМ, ако е така тогаш супер, зашто како се тргнати мислев дека ќе ги остаат така улиците. И уште една работа што ме нервира а ќе се случи... ќе лупнат тука семафори баш кај што искачам од паркинг и за да искочам од паркинг ќе треба семафор да чекам у пизду матер.

тој со бостанот ке сади пак... од извори блиски ти тврдам... тезгата ваму пред мирко на паркингот уште му стои.. ке има бостан и годинава... ;)
Многу добар бостан држеше, супер чим ќе сади пак, ем уз пат ми е тука за купуење ем екстра бостанче.

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
тоа ти викам и јас.... уште у фрижидер да го чуваше таман...  ;D ;D
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен Kimi R

• Сениор
  • Пораки: 3009
  • "Just leave me alone, I know what I'm doing"
Епа ќе ја исечеш на пола лубеницата, едната половина у фрижидер, другата половина ја досекуеш на 2 четвртини и ги лупаш у замрзивач и за многу кратко време имаш ладен бостан ;) Уффф ми се пријаде лубеница :D

Отсутен onak

• Легенда
    • КАНО еко системи
и мене... и си замишљав дека жвакам благ и сочен бостан, ама и контра ефект добив... ми се примоча одма... :)
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk

Отсутен ficomk

• Сениор
  • Пораки: 4591
Кими,не ти се паркирам кај тебе,секогаш колата пред зграда ја оставам,а и нема поента да ја оставам толку далеку:)

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 10000
Денес еден Outlander ме изненади, си го пројде пешачкиот кај Сити Мол. Затоа што нели проблем е да извози 50 метра подоле и да сврти полукружно на семафор.

Какво копито.
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.

Отсутен cuoresportivo159

• Сениор
  • Пораки: 4194
Преку 10 пати сум начекал такви идиоти.
Alfa Romeo 166 is one of only three cars that have "that special thing" !!! 
-J.Clarkson

Отсутен onak

• Легенда
    • КАНО еко системи
јас порано работев у тој малиот трговски што е до сити мол... на дневна база гледав во просек по  5 вакви копита...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk

Отсутен nsx-r

• Легенда
  • Пораки: 9214
па нели таму турија стубови?