Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 3288157 пати)

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 15124
  • Пудингот на шоферството
Незнам како и зошто тој бил виновен во очите на судот,ама и незнам зошЧо е крив тој со камионот за тоа шо шахтата се скршила?
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен Igor

• Легенда
  • Пораки: 9498
Незнам и јас како испадна крив другаров, а камионот бил на улица кај што е забрането да се движи возило со толкав товар. :)

Отсутен MecheTo

• Легенда
А ти мислиш дека на тие улици шахтите се посебни?Грешка си.

Отсутен Igor

• Легенда
  • Пораки: 9498
Не, ама барем некое правило прекршил. Инаку зборот ми беше, зашто другаров искочил крив исто како и во случајот на фаланга. ;D

Отсутен MecheTo

• Легенда
Па не требало да го пријавува. :D :D :D

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34462
  • Таков е животот... јебига
Во мојот случај полицаецот (читај идиотот) бараше мои документи да ми пишел казна што сум викнал пајак без основ, му реков дома ми се. Ми вика кој е тука претседател на куќен совет, и човекот што стоеше до мене вика: јас сум. Дај ми ги твоите документи тебе ќе те запишам. А трет човек вика јас сум претседател на другава зграда и нашите коли се блокирани.

Глупиот полицаец виде не виде се предомисли, си влезе во кола и си отиде а пајакот не ја зема колата. Полицаецот рече: си паркирал чоекот пред зграда не смеам да му ја пипнам ќе ме тужи.

После тоа најдовме еден компија, ја помести колата и излеговме преку тротоарот. После тоа вечерта забележав дека некој/а излегувајќи им го бутнал орманчето за струја на околната зграда па тие немаа струја после тоа а идиотот што паркирал на сред улица тек вечерта ја мрднал колата.

Отсутен RedEco

• Сениор
  • Пораки: 4631
  • Passat B8
Jas koga viknav pajak da digne edna kola, koga ja vide kolata, odma svrte na muabet ovoj pajak nemoze da ja digne taja kola i si otide... :D ne se sekavam sto kolice bese :D ama se znae deka ako dignes nekoja pojaka kola moze i tebe da te digne nekoj, pa slednite 10 godini da te pratat na terenska rabota negde upm :D
sfe e do sistemot, i pozicijata na popametnite vo nego.

Отсутен Vlatzki

• Редовен
  • Пораки: 2069
Ste trebale nekoj so dzipce da viknete, da go isturka idiotot sto parkiral sred ulica...

Отсутен RedEco

• Сениор
  • Пораки: 4631
  • Passat B8
edinstven problem e sto ne znaes koj vtor se parkiral... :)
sfe e do sistemot, i pozicijata na popametnite vo nego.

Отсутен Kimi R

• Сениор
  • Пораки: 3009
  • "Just leave me alone, I know what I'm doing"
Си доаѓам прееска дома и стандард шема, нема паркинг. Дур глеам меѓу коли дали има место, приметуем лошо испаркирани кои што зафаќаат простор за 2 коли, али ајде тоа е секојдневие е. Арно ама си глеам си глеам и оп КОМБЕ човече што зафаќа место за три коли. Па мајката у пи*ка неписмена, простак еден недоквакан, идиоту дебилен иди остај го комбето на горе на тротоарот кај што паркираат камиони. Ама не на господинот не му се иде 5 минути пешки па морал место за 3 коли да фати и да го ограничи движењето на паркингот. Среќа си најдов место па некако и не ми удри по нервите овој со комбево.

Отсутен Rakun4e

• Легенда
  • Пораки: 9200
  • Аstra la vista baby !
Ми го украдија задниот бришач -.- ! Пуштам да забриши назад, курац нема...
Ај да беше убав ај... ама гумицата искината цела беше, таман можи в газ да си го напика тој шо го изваде !

Отсутен Tome-Colt

• Близок до администрацијата
  • Сениор
  • Пораки: 4619
  • Муфљуз
Мене ми ја скршија целата рачка на возачкиот брисач на Астрата. Сакам да упатам директни поздрави до кршачот и да му порачам што поскоро да умре.
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“

Отсутен osmica8

• Легенда
  • Пораки: 11884
  • Архитект
Вчера видов дека некој ми ја има сјебано предната таблица и рамката на неа.
Некој си се потрил убаво на неа.

:(

Отсутен DayWalker

• Сениор
  • Пораки: 3063
  • Ќебапбрингер!
Одамна ме немаше нешто вака изнервирано...еве по сликовито

(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)

Црните коцки се коли паркирани, значи место само за една кола покрај нив. Јас одам по зелената стрелка, се пикам покрај коли, па таму патот заебан е ем непрегледно ем удолниче... кај браникот ми рини долу на патот, таман свртив ги гледам тие двата црвените мерцедеси паркирани еден спроти друг, и меѓу нив не бери кола  >:( Кој кретен треба да си за така да застаниш, толку ум да се немало п*емето нивно. Едвајј свртив некако за да се вратам назад, готов бев да искршам еден од тие мерцедесите...ама се воздржав.

Хаха јако! ова и кај мене е секојдневно, убаво рече Дени се смета за нормално. Ама проблемот е што мојата уличка е толку тесна едвај со точак влагам а не па со кола, па излегувањето од улица бара advanced driving skils

Отсутен NUME

• Сениор
  • Пораки: 5729
samo skrsena svekica nisto drugo....