Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 3283221 пати)

Отсутен RedEco

• Сениор
  • Пораки: 4631
  • Passat B8
Одг: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?
« Одговори #4620 на: 26 Февруари 2013, 15:40:11 pm »
Dokolku nema znaci trojcata na sud izveduvacot, toj sto dal odobrenie za rabota... Znaete kolku pecati proekti elaborati se potrebni za takvo nesto. Svese licencirani potpisi, taka da eden dobar advokat moze dobro da go naplat ova :)
sfe e do sistemot, i pozicijata na popametnite vo nego.

Отсутен Sase_91

• Сениор
  • Пораки: 4130
« Одговори #4621 на: 26 Февруари 2013, 15:58:28 pm »
Има сега знаци поставено, барем 500м пред тунелот е првиот знак но има и потоа.
If everything seems under control, you're not going fast enough.  /  KKBA

Отсутен Kimi R

• Сениор
  • Пораки: 3009
  • "Just leave me alone, I know what I'm doing"
« Одговори #4622 на: 26 Февруари 2013, 16:02:20 pm »
Епа им текнало да стаат, од кога се десиле неколку сообраќајки. За жал у нашава држава се функционира така, треба прво нешто да се случи, па после да се преземе нешто.

Отсутен RedEco

• Сениор
  • Passat B8
« Одговори #4623 на: 27 Февруари 2013, 13:05:15 pm »
Abe ova sekoj vtor den neko umira vo soobrakajov !?

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 15123
  • Пудингот на шоферството
« Одговори #4624 на: 27 Февруари 2013, 13:49:28 pm »
Некако мора да се умри,дали во сообраќај или не ко ке дојди не е баш битно. :D :D :D
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен RedEco

• Сениор
  • Passat B8
« Одговори #4625 на: 27 Февруари 2013, 17:33:19 pm »
:D smrtnite soobrakajki bea pogolem del na patistata niz istocna Makedonija, dobro bi bilo da se odbegnuva dodeka ne go naprajat noviot avtopat za "30 minuti Stip" ...

Inace sega stignav od sobrakajniov haos, dve soobrakajki v grad edna kaj soborna crkva i edna na nasiot ni mil kruzen teek, a da cekajki na semaforite kaj soborna edna kola pozadi mene je lupna nekoj odzadi... kako e toa mozno neznam ama sti te stoevme kako mu uspea na toj da se "opne" nemie jasno :D

Отсутен FiLo

• Легенда
  • Пораки: 7115
« Одговори #4626 на: 27 Февруари 2013, 17:35:31 pm »
Епа тој пред тебе тргнува, ти тргнуваш, доста е 1 секунда да ја свртиш главата, а во таа секунда тој пред тебе кочи, ти ја вракаш главата со погледот напред, гледаш кола, дур нагазиш на кочница веке бааамм :D

Отсутен RedEco

• Сениор
  • Passat B8
« Одговори #4627 на: 27 Февруари 2013, 17:51:07 pm »
Епа тој пред тебе тргнува, ти тргнуваш, доста е 1 секунда да ја свртиш главата, а во таа секунда тој пред тебе кочи, ти ја вракаш главата со погледот напред, гледаш кола, дур нагазиш на кочница веке бааамм :D
i toa ubavo baaM :D go slusnav ama rekov sigurno ne e toa na retrevizor ne vidov nisto, koga uste ednas poglednav gledam ovoj otvoril vrata i se krsti :D
Inaku razbiram vo dvizenje i trgni zastani toa se sekundi vo prasanje, ama ovdeka nemase takvo nesto ...  
i jas imav takvo trgnizastani na rekord, eden pred mene prikocuva na pesacki, jas pozadi nego  prikocuvam toj trgnuva i jas pustam kocnica u toj moment toj zastanuva vo mesto :D iii Baam... Abe covek sto pravis zosto zastanuvas pa trgnuvas pa pak zastanuvas, sto ti e problemot ili zastani ili prodolzi
Veli pa nekoja zenata stolea na trotoarot ke doagala pesacki drn drn nema zena tuka si otisla... se izvinjava covekot, si se razdelivme nikomu nisto... :D  

Отсутен RedEco

• Сениор
  • Passat B8
« Одговори #4628 на: 27 Февруари 2013, 17:56:21 pm »
Eeveja soobrakajkata kaj soborna,, ako e vinoven 101ot slobodno mozed a mu gi dade klucevite ...
http://www.maxim.mk/foto-dzip-i-%E2%80%9C101%E2%80%9C-se-sudrija-pred-soborniot-hram-vo-skopje

Отсутен FiLo

• Легенда
  • Пораки: 7115
« Одговори #4629 на: 27 Февруари 2013, 18:49:07 pm »
Некој на црвено поминал гарант, а кој, истрагата ке покаже :D

Отсутен nsx-r

• Легенда
  • Пораки: 9214
« Одговори #4630 на: 27 Февруари 2013, 19:41:59 pm »
мислам дека кецот има поминато на црвено,а другиов тргнал на жолто

Отсутен djidji

• Легенда
  • Пораки: 10557
« Одговори #4631 на: 27 Февруари 2013, 20:16:33 pm »
Ja мислам дека кецот тргнал на зелено, а другиот на мртво црвено. Психологија ...

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
« Одговори #4632 на: 27 Февруари 2013, 20:59:09 pm »
со оглед дека е џип... поминал на зелено гарант... и да е на црвено, на зелено ке ја биде...

исто како пред некој ден кога беше една кај нас тука... без сведоци без ништо... еден прошол на црвено... како ке докажат кој кога прошол, кога нема ни камери? ја знам кој прошол на зелено, а тоа е оној што во еден од телефонските разговори велеше да да, секако господине министре, така е господине министре... е тој прошол на зелено, без оглед што светело на семафорот....
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен Kimi R

• Сениор
  • Пораки: 3009
  • "Just leave me alone, I know what I'm doing"
« Одговори #4633 на: 27 Февруари 2013, 22:18:30 pm »
Е класата и караванчето не ми текнуе што беше? Таму гарант тој со мерцедесот бил улетан и прошол на црвено. Знајќи како се наштимани семафорите, нели и пишуевме у некоја тема за семафорите кај рамстор. Само не ретко знае некој на тие семфори и да го брка семафорот што е од кај зградите да се приклучиш на булевар пошто кратко трае и неколку пати на мое зелено сум кочел само ради некој идиот што не му се чека една минута.

Отсутен RedEco

• Сениор
  • Passat B8
« Одговори #4634 на: 27 Февруари 2013, 23:25:26 pm »
Spored redosledot na semaforite valjda moze dase utvrdi koj e vinoven, kecot moze da vrtel odkaj AMC  nakaj Karpos, ilipak idel odkaj postata po partizanska pravo nakaj karpos...
Malku e verojatno da nekoj trgne na crveno, pogolema e verojatnost da nekoj ne zastane na crveno... !? :) no neznam kako kecot se nasol tolku blesku kaj pesackiot na dzipot!? Mozda e opticka varka i nee tolku blisku...