Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 2903070 пати)

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16756
  • Keep it 100
Одг: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?
« Одговори #2835 на: 10 Ноември 2012, 01:18:44 am »
Кими брат тебе многу ти е интересен животот, секој ден по некоја дешавка имаш ;D

Отсутен Kimi R

• Сениор
  • Пораки: 3009
  • "Just leave me alone, I know what I'm doing"
« Одговори #2836 на: 10 Ноември 2012, 01:45:55 am »
Фиц, од каде таков заклучок?

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16756
  • Keep it 100
« Одговори #2837 на: 10 Ноември 2012, 03:20:45 am »
Па ти имаш највеќе авторски текстови постирано во темава

Отсутен Kimi R

• Сениор
« Одговори #2838 на: 10 Ноември 2012, 03:29:39 am »
Хахаха, тек да знаеш колку пати не сум пишал некоја идиотска дешавка у сообраќај :D Иначе пишав претходно дека не се замарам више колку порано, ама ова со паркингов ме вади од кожа, особено зимно време.

Отсутен ficomk

• Сениор
  • Пораки: 4396
« Одговори #2839 на: 10 Ноември 2012, 08:36:44 am »
цело лето имаа фора да ги напраат улиците,а овие со цевките пред месец дена им текна да ги поставуваат,мороништа.ваљда ќе ги направат у скоро време(демек за 2 недели),па да видиме

Отсутен Kimi R

• Сениор
« Одговори #2840 на: 12 Ноември 2012, 02:09:15 am »
Сум пишувал претходно дека навечер паркинг не можам да најдам ни со полиција, ама не можам ова да не го пишам. Си доаѓам сеа пред 20ина минути, стандард шема пун паркинг, нема мест, и сеа на едниов дел од паркингот гаражно се паркираат од двете страни, а у средина паралелено, после тоа има стеснување и од едната страна гаражно, од другата косо. Некој ѕвер со пасат таму каде што сите се имаат паркирано косо, он се испаркирал паралелно и зафатил место за 3 коли, да му ебам волот неписмен, никат да не му запали колата, да не може да ја помести од таму.

Отсутен nsx-r

• Легенда
  • Пораки: 9213
« Одговори #2841 на: 12 Ноември 2012, 02:15:14 am »
кими тебе очигледно ти треба пушка

;D

Отсутен Kimi R

• Сениор
« Одговори #2842 на: 12 Ноември 2012, 02:39:59 am »
Пошто живеам на 7ми спарт и иам одличен поглед не само на 2те страни од паркингот, туку и на пола Скопје, ова подоле на сликава ептен ќе ми се најде. ;D

Отсутен Rakun4e

• Легенда
  • Пораки: 9200
  • Аstra la vista baby !
« Одговори #2843 на: 12 Ноември 2012, 04:38:40 am »
Може и за кај мене, таман сум на врвот на Битола.
Има да ги годам на Широк Сокак  :D

Отсутен DejzY

• Редовен
  • Пораки: 1004
« Одговори #2844 на: 14 Ноември 2012, 21:18:45 pm »
Ме изнервира некој "шофер" глуп, се да му е*ам женско низ дома шо му шета!!! Колава ми беше паркирана а до мене имаше простор за уште една кола без проблем да се паркира и да се отворат сите врати без проблем. Е шо К*ро барал в браник кај мене не ми е јасно!? Ко гледаш одиш накај друга кола врати назад па пак напред, а не АПП (ако помини помини) !!! Според гребаниците на влегување ја изгребал.

Е сега на браникот има црвена боја, нешто пробав со вода и крпа да избришам и излезе, ама остана пак црвено и околу како што се превиткал браникот (најверојатно) има како испукани линии под лакот. Ептен паѓа в очи. За тоа чаре е шприцање или има и друг начин да се средат тоа линиите?

Дури сега гледам како му е на некој што има нова кола кога ќе му ја чукнат или изгребат некој неписмени или не знам како да ги наречам шофери (оти сепак имаат возачки). Како поминуваат на полигон такви не ми е јасно... Најверојатно треба на секои 3 години да одиме сите на проверка на возачки способности на полигон и градска ако сакаме да си ја задржиме возачката...

Отсутен SaleSk

• Сениор
  • Пораки: 6204
  • 69
« Одговори #2845 на: 14 Ноември 2012, 21:22:00 pm »
Квалитетна паста и се ке се очисти...Све има да излезе...Не му се секирај..Ако е сефте гребаница, нека е за убаво и на тоа нека остане :)
Dusevno bolniot covek nikogas ne napagja bez pricina.Po toa se razlikuva od normalnite ludje.

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
« Одговори #2846 на: 14 Ноември 2012, 21:23:18 pm »
Кретени кој се престројуваат и вртат без упален жмигавец. Стока, одма би ги искључил од собраќај.

Отсутен DejzY

• Редовен
  • Пораки: 1004
« Одговори #2847 на: 14 Ноември 2012, 21:29:12 pm »
Квалитетна паста и се ке се очисти...Све има да излезе...Не му се секирај..Ако е сефте гребаница, нека е за убаво и на тоа нека остане :)
Од кога е кај мене колава сефте е гребаницава.  Нека не и преминува во навика :) Само ме изнервира што има и одлушнато пластика од браникот ко дупче е направено. Ама ај зимава ќе си ја повозам со потпис од црвената кола, а на пролет теен кога ќе ја почни сезоната ќе има полирање, ко на така ми мириса ;D

Отсутен Chlink

• Легенда
  • Пораки: 8540
  • alfa 156 1.8 t.s & alfa 159 2.4 jtdm
« Одговори #2848 на: 14 Ноември 2012, 21:29:52 pm »
Ех, како поминал на полигон. Добро знаеме сите како се поминува на полигон. Грешка голема. Затоа се случуваат такви работи.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34294
  • Таков е животот... јебига
« Одговори #2849 на: 14 Ноември 2012, 21:48:51 pm »
Дури сега гледам како му е на некој што има нова кола кога ќе му ја чукнат или изгребат некој неписмени или не знам како да ги наречам шофери (оти сепак имаат возачки).

Како на пример мене. Дента ја купив колата, ноќта ми ја изгребаа, сабајлето ми се смееја на технички преглед.