Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 2909945 пати)

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55107
  • Махер
Одг: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?
« Одговори #2070 на: 27 Август 2012, 13:30:49 pm »
Ова под центар спаѓа, и никој нема да се казни. Он не е ни крив, ама мора некој да е крив за циркузон...

Отсутен Chlink

• Легенда
  • Пораки: 8540
  • alfa 156 1.8 t.s & alfa 159 2.4 jtdm
« Одговори #2071 на: 27 Август 2012, 13:32:26 pm »
Ќе се најде кој е, сега ситесе кријат, знаеш како тоа иде...

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 14721
  • Пудингот на шоферството
« Одговори #2072 на: 27 Август 2012, 17:28:00 pm »
Изнакажавте се и сешто во однос на шоферите на камиони,па сега јас од таа страна малку да ви споменам како стојат работите,па да најдиме некоја средина.
Плетвар,Стража,Буково,Ѓавато или некој друг планински премин,каде со 25+ тони товар се движиш со 20-30-40км/х пошо неможи повеќе(не е авион туку е камион) ве нервира зошто се влечел.Е шо да прај?Да полета? Ако е празен и вози брзо,ке почните со коментарите од типот,вози камион,поголем е од колата кур го боли се мисли дека е газда на патот.
Ако почни тој да ги пропушта возилата кои се намножуваат зад него незнам кога ке стигни дома.
ПРед месец дена бев до Тетово натоварен и да на Стража пропуштив возила на 2-3 пати каде патот го дозволува тоа,ама дека ке земам да застанувам на паркинг само ради некој со кола зад мене се брзал е нечеш и јас сакам да си одам дома побрзо.На крај се се сведува на 5минутно влечкање зад камион максиум.Епа ако толку немате нерви за едни 5 минути тогаш подобро не седнувајте во кола.
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен LosiPatista

• Легенда
  • Пораки: 12136
  • Duh sa TDI-jom
« Одговори #2073 на: 27 Август 2012, 17:45:17 pm »
i ti si vo pravo.

Torsion Beam - The Only Axle You Will Ever Need

Отсутен FiLo

• Сениор
  • Пораки: 6831
« Одговори #2074 на: 27 Август 2012, 17:49:34 pm »
Изнакажавте се и сешто во однос на шоферите на камиони,па сега јас од таа страна малку да ви споменам како стојат работите,па да најдиме некоја средина.
Плетвар,Стража,Буково,Ѓавато или некој друг планински премин,каде со 25+ тони товар се движиш со 20-30-40км/х пошо неможи повеќе(не е авион туку е камион) ве нервира зошто се влечел.Е шо да прај?Да полета? Ако е празен и вози брзо,ке почните со коментарите од типот,вози камион,поголем е од колата кур го боли се мисли дека е газда на патот.
Ако почни тој да ги пропушта возилата кои се намножуваат зад него незнам кога ке стигни дома.
ПРед месец дена бев до Тетово натоварен и да на Стража пропуштив возила на 2-3 пати каде патот го дозволува тоа,ама дека ке земам да застанувам на паркинг само ради некој со кола зад мене се брзал е нечеш и јас сакам да си одам дома побрзо.На крај се се сведува на 5минутно влечкање зад камион максиум.Епа ако толку немате нерви за едни 5 минути тогаш подобро не седнувајте во кола.

+1 за ова, ке дојде правец, стрпи се ке го поминеш тој пред тебе што е, зошто да се ризикува живот за 5 мин ако стигнеш покасно, па и 10 да се

Отсутен Mase

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 137
« Одговори #2075 на: 27 Август 2012, 20:01:37 pm »
Ме потсети Дени со коњот.. Идам пред некоја недела од Охрид, навечер и гледам пред мене кола што влече приколка, ама во приколкава гледам две нозе и опаш - ова е коњ, дај да не се влечам зад ова..
И само што си реков, гледам ми роси на шофершајбна, а ведро небо... Их мамата, си се олесни коњов фино, абе тече по пат, мака нема.
И литро и пол течност за стакло потрошив, ама џабе, уште ми е хорор.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер
« Одговори #2076 на: 27 Август 2012, 20:04:24 pm »
Ti se mocam u kolata...

Ustvari konjot ti se izmocal!!! :) :) :)

Отсутен Mase

• Јуниор
  • **
« Одговори #2077 на: 27 Август 2012, 20:07:41 pm »
Абе си реков ќе да имаш ти замешано прсти тука  ;D

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер
« Одговори #2078 на: 27 Август 2012, 20:14:18 pm »
Mirisa na mocki?

Отсутен Mase

• Јуниор
  • **
« Одговори #2079 на: 27 Август 2012, 20:17:34 pm »
После детаљно перење, плакнење (и така во луп неколку пати), излезе мирисот :)
Ама како флешбек пак ми иде пред очи немилиот настан  ;D

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер
« Одговори #2080 на: 27 Август 2012, 20:19:05 pm »
Ahahaahhahahahahahahahhahahahah a tek da se zalepel nekoj KOMAD na sofersajbna!!! :) :) babau!!!!

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
« Одговори #2081 на: 27 Август 2012, 20:31:01 pm »
Коњска мочка ти е најбољи инсектицид, Масе после тоа си требал да излезеш на аутопут и да стиснеш док иде, да видиш шо инсекти ќе потепаше. Али тоа е, чоек учи док е жив.

Отсутен Mase

• Јуниор
  • **
« Одговори #2082 на: 27 Август 2012, 20:40:30 pm »
Хаха, не знаев за ова  :D
Ќе речев ај ќе знам за нареден пат, али ајде не мора да има вторпат  ;D

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22224
« Одговори #2083 на: 27 Август 2012, 21:46:14 pm »
I pak...gasterbajtersko Audi se lepese ko nenormalen i svetse da mu se trgnam ...a jas vozam 95 km/h niz Autokomknda i nemam kade da se prestrojam desno od guzva, a pred mene imase Golf koj isto vozese kolku mene.

I pak..koga veke pocna i da mi sviri... si dobi sreden prst niz prozor.

Отсутен nsx-r

• Легенда
  • Пораки: 9213
« Одговори #2084 на: 28 Август 2012, 00:05:32 am »
Многу сакам поштени возачи.

На пример од Охрид на враќање мочко влече нешто и со 30 на саат вози. Изгледа незнае да врати една-две брзини. КОЊ. Абе мислам дека ја цркнав свирката тој ден. КОЊ!!! И не застанува да пропушти колони од 30км позади него.

Од друга страна. Камион-комбе се влечка со 30, и пак викам. Лелеееее што не најде овој сега пак. Кога одма чим виде колана се прави, застана од страна да поминат. Нормално поздравен со тит-тит свирка од повеќето возачи. Браво! Така треба!

колона се прави од идиотите што незнаат да претицаат,да тој што вози 30 е да застанеш и да го удриш со хебла,али 30 ?
ќе го претицам па што сака нека е