Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 2908858 пати)

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 14721
  • Пудингот на шоферството
Денес,враќам во рикверц со камионот во еден чикмак кој беше празен.Требаше да вратам уште 100 метри и јас како шо враќам еден идиот си го паркирал моторчето на сред улица.На ретровизор неможев да го видам и малку го удрив со браникот му ја скршив пластиката.Слегов му влепив една воспитна и му дадов 500ки да си ја залепи пластиката.
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен Drive-r

• Легенда
  • Пораки: 7477
  • FB Vlecna Suzba Niko-m
Пред два дена во посета полиција, ме пријавил некој комшија сум пуштал музика гласно. Тоа е чат пат на кратко.
Поминав со опомена.

Сега ќе го почитувам законот и за инает на комшијата дозволеното време ќе се потрудам колку што можам да биде на мах.
Од 23.00 до 06.00 и од 15.00 до 18.00 не е дозволено пуштање на гласна музика.

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
Денес на бербер прочитав изјава на премиерот каде вели дека 99% од македонците не користеле аутопат или тоа го прават еднаш годишно па затоа се концентрирале на регионалните и магистралните патишта. Не ми се веруе што прочитав. Зар е можно чоек кој е на врна позиција да даде таква изјава. И кој регионален пат го опрајле, 70% се со вдлабнатини од тешки товарни возила. Чудно како не го обавестиле и за фактот дека 80% од бизнисот е во Скопје, а до Скопје осим по аутопут другачије немоеш да дојдеш.
« Последно менување: 28 Јули 2012, 19:34:30 pm Cuore Sportivo »

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55107
  • Махер
^^ Вчера и денес се утепавме од смеење баш на таа изјава. :) :) :) :)

Отсутен djidji

• Легенда
  • Пораки: 10557

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7565
Денес на бербер прочитав изјава на премиерот каде вели дека 99% од македонците не користеле аутопат или тоа го прават еднаш годишно па затоа се концентрирале на регионалните и магистралните патишта. Не ми се веруе што прочитав. Зар е можно чоек кој е на врна позиција да даде таква изјава. И кој регионален пат го опрајле, 70% се со вдлабнатини од тешки товарни возила. Чудно како не го обавестиле и за фактот дека 80% од бизнисот е во Скопје, а до Скопје осим по аутопут другачије немоеш да дојдеш.
Лесно им е на нив, се возат во Мерцедеси со затемнети стакла, тешко е да се види каква е ситуацијата надвор...
Татко на мој другар 5 месеци нема земено плата од Македонија пат...

Отсутен ace-106

• Сениор
  • Пораки: 3468
Кретени со килави косилици што возат у 2-ра лента нагоре на стража.

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
еден “генијалец“ денес на паркинг во прилеп... еден до друг паркирани... ја излагам наназад десно... и он излага наназад десно... ја 1-2 секунди тргнав пред него а он побрза да стигне и автоматски ми го блокираше патот да неможам доволно да излезам за да продолжам... и му свирнав а он ми мавта да сум се врател назад... а уствари така бев нервозен и уморен, имав денес извозено негде околу 600 километри до тој момент... и ја па му свирам он па ми мавта јас да се вратам... му излегов од кола, ама онака со една нога внатре со друга надвор и му се издрав онака поштено му оттерав се по список и женско на квака то се фаќа, а он извини ама ми се брза... а ја исто извини ама и мене ми  се брза... ај врати се ти сепак...и си седнав и го чекам да се врати он пак ми мавта, е у тој момент ми зовре и му излегов и тргнав накај него... да видиш како со шлајф се врати назад на паркингот... копиљ еден мрсулав... ке ми се прави газда он...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55107
  • Махер
Ne e do kosilicute tuku do brzinata vo koja vozat. :)

Отсутен NUME

• Сениор
  • Пораки: 5728
onak ...200 kg ziva mera brat.... a i koga ke se odmotas od kolata ...bogami retko koj ke sedi vo mesto miren da te doceka da go promasis astma da fati  ;D ;D ;D ;D ;D  ;)

Отсутен onak

• Легенда
    • КАНО еко системи
onak ...200 kg ziva mera brat.... a i koga ke se odmotas od kolata ...bogami retko koj ke sedi vo mesto miren da te doceka da go promasis astma da fati  ;D ;D ;D ;D ;D  ;)

не е до тоа бе брат... свати дека знаев за сексот што се обидува да го направи зашто имам СК таблица, а не ПП... башка како што реков 600 километри извозени и ме чекаше да се возам до скопје пак... поприлично нервозен бев, а копиљот го свати тоа... ке праев брука пред жена ми и брат ми...

а у тој прилеп и војска служев, знам како стојат работите со скопјани... е сега големината (масата) не е пресуден фактор за одлуки извесни, ама е добар преговарач и медијатор во одредени моменти... и не се гордеам со нејзе... мора да скинам едно 50 кила...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk

Отсутен FiLo

• Сениор
  • Пораки: 6831
Одг: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?
« Одговори #1721 на: 06 Август 2012, 17:09:11 pm »
Исто ме нервира кога некој стој на семафор и вади ''руда'' од носот и додека не наполни цел камион не трга од семафор  ;D

Отсутен onak

• Легенда
    • КАНО еко системи
« Одговори #1722 на: 07 Август 2012, 00:02:11 am »
Исто ме нервира кога некој стој на семафор и вади ''руда'' од носот и додека не наполни цел камион не трга од семафор  ;D

а јас богами сум видел и да го тоа  изеде... “фино“ си ископа од длабочините на рудникот и директ у уста... :o кога почнав да се дерам од гадење се сепна типчето и сврте глава на страна... некоја лада самара беше крем боја, и типот беше со цвики диоптер +100... брзо после тоа у драчево го видов на бензинска... абе нагон за повраќање добив у моментот... ми остана неговата фаца у сеќавање засекогаш... ако го видам на улица ќе го плукнам со шлајм... па може и да излиже ако сака да му ебам гадот гадосан...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34294
  • Таков е животот... јебига
« Одговори #1723 на: 07 Август 2012, 00:22:40 am »
Добро бе Онак пичка му мајчина, дванаесет ипол е саат....

Отсутен onak

• Легенда
    • КАНО еко системи
« Одговори #1724 на: 07 Август 2012, 00:59:48 am »
Добро бе Онак пичка му мајчина, дванаесет ипол е саат....

да не те фатив на мезење нешто? извини вака, недолично од моја страна, ексик нека ми е :) ај ти дужам едно пиво...

сакаш регулар скопско или она лимунадата од скопско-редлер?
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk