Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 2903759 пати)

Отсутен ARMEX

• Сениор
  • Пораки: 3616
Мече ако си со влекачот додај му гас растури го пак нека претица, стално тоа го велам за новопечените возачи на бмв а довчерашен  гољф 1 дизел.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55107
  • Махер
Мече ако си со влекачот додај му гас растури го пак нека претица, стално тоа го велам за новопечените возачи на бмв а довчерашен  гољф 1 дизел.
Eдна од првите лекции кои ги научив пред да полагам градска...

Отсутен ARMEX

• Сениор
  • Пораки: 3616
Коментарот ми е за во макази кога ќе ти излета некој а наместо да се врати не знам зошто очекува ти да застанеш, пошто он демек е к**** ипол, инаку не за друго. и ај на пиво после

Отсутен SaleSk

• Сениор
  • Пораки: 6204
  • 69
Сите улици во Скопје се изорани како бразди...Кај да тргнеш, кај и да одиш ораници...
Од ова се доаѓа до заклучок дека во Скопје све сељачаана дое да живее...Остај друго...Мислат дека асвалтов е како нива и дека ако го ораат и копаат ке им никне нешто...Бог да чува...
Dusevno bolniot covek nikogas ne napagja bez pricina.Po toa se razlikuva od normalnite ludje.

Отсутен Pal Zileri

• Сијка Пиштолова
  • Редовен
  • Пораки: 2464
А што е најтрагично и кога ќе ја направат исто е ораници што значи дека и главните се сељачана па сакаат цело време да има ораници за да кога ќе се возат да се осеќаат како да се во родниот крај :)
www.domitalia.mk

Замисли како би ни изгледале колите по форумов да имавме нормални 5000еур месечна плата by Deni

Отсутен Angel_1.3

• Редовен
  • Пораки: 1473
  • VOLVO C30
бечерва се возам вртам кај епинал, затворен патот, одам према сатот и таму затворен сатот па требаше да вртам круг низ цел град за да си одам дома .... не ми е јасно како можи да го затворат пола град за снимање филм, а другата половина е цела ископана и пак неможиш да поминиш, шо треба да се прај да местам крила на кола па да прелетам до дома ...
Nishto strashno,ke gledame posle dokumentaren film na FOXcream za zivotot vo Makedonija :)

Отсутен Igor

• Легенда
  • Пораки: 9498
Nishto strashno,ke gledame posle dokumentaren film na FOXcream za zivotot vo Makedonija :)

Тука :

Или?

;D

Отсутен Angel_1.3

• Редовен
  • Пораки: 1473
  • VOLVO C30
Dobro greshka jas se izraziv se izvinuvam :D Foxcrime

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 14717
  • Пудингот на шоферството
Не сум со влекачот сега за сега,поточно ретко кога го возам.Овај камион моментално шо го возам е бавен,но тоа не значи дека на кривина треба да влегува да ме престигнува а од спротива наидува возило.Во 1 месец за влакно се избегнати 5-6 тешки сообраќајки.Некој ден ке бидам изнервиран за нешто,па нема ни да се тргнам десно,ни да подзакочам,па некој ке го јади р‘ѓосан  ;D
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен NUME

• Сениор
  • Пораки: 5728
МЕ нервираат невоспитани копилиња кои претицуваат без да видат дали иди возило од спротивната страна.Се надевам дека нема да имам пост во ‘живо‘ во темата Дешавки......

moj odgovor....od 49 nadalje  ;D ;D ;D ;)
http://www.youtube.com/watch?v=7ft2j6J4NcY&feature=related

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34294
  • Таков е животот... јебига
Видете го идиотов каде  е паркиран...

Си седи така паркиран неколку саати ич не му чуе....

Отсутен kalimero

• Редовен
  • Пораки: 1887
Кретени, што пљукаат преку прозор додека возат или стојат на семафор. Деновиве сум со моторче, натаму наваму, и сабајлево погодувате што се случи. Среќа има ветробран моторчево па не ми заврши на мене.

Ама ако ни е, како тргнало ке не асимилираат, па мнозинство ке станат такви,па они ќе не прават будали нас што сме сега за сега малку понормални, или со малку повеќе осет барем од нив.
Клошари ебате.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34294
  • Таков е животот... јебига
Све тоа треба да се убије ;D

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
И мене ми иде на живци кога некој ќе се изрка

Одма треба шамарчина да му се залепи друг пат да не му текне

Отсутен LosiPatista

• Легенда
  • Пораки: 12136
  • Duh sa TDI-jom
4 sekundi vo crveno trgaat, 4 sekundi otkako se uklucilo crveno prodolzuvaat. Nie sto zastanuvame na zolto, ili sto trgame na zeleno, glupi li sme?

Torsion Beam - The Only Axle You Will Ever Need