Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 2907753 пати)

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 10000
Немаат право без ротација.
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34294
  • Таков е животот... јебига
Што не ги пријави тие патролашите во интерна контрола?

Отсутен nsx-r

• Легенда
  • Пораки: 9213

dzabe potrosen kredit ili benzin

Отсутен Igor

• Легенда
  • Пораки: 9498
Мене прееска ме изнервираа шугавите џандари на пешачки премин.
Значи две ленти застанаа да поминеме, а по трета џандарите паметни со октавија си поминаа како никој да нема. Се понашаат како газди да се на државава, дајбоже некој да ги опали на пешачки исто како што тие ќе опалеа некој денес.

Отсутен nsx-r

• Легенда
  • Пораки: 9213
Мене прееска ме изнервираа шугавите џандари на пешачки премин.
Значи две ленти застанаа да поминеме, а по трета џандарите паметни со октавија си поминаа како никој да нема. Се понашаат како газди да се на државава, дајбоже некој да ги опали на пешачки исто како што тие ќе опалеа некој денес.

ti bi lezel vo bolnica oni nisto
obraten slucaj oni vo bolnica ti vo butel

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 14719
  • Пудингот на шоферството
Странци(наши печалбари) кои се понашаат како во дивиот запад.Денес за малку двајца ке го јадеа стапот
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34294
  • Таков е животот... јебига
Што? Како?

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT

Узалуд е тоа, порано многу почитував полиција, сега тотално го изгбија кредибилитетот кај мене.
Многу промени и работа ќе им треба да ја стекнат изгубената доверба.

Отсутен MecheTo

• Легенда
Идам од Ресен со камионот натоварен фул,прво шо направи ми излезе пред мене од нигде никаде,возеше пред мене,застани тргни,намали сврти лево,врати се пак во лентата и на крај само што ке го престигнував ми закочи наеднаш.Му ја свирнав воздушната свирка и рече нешто.Слегов,избега.
Вториот низ Бт слична ситуација.

Отсутен martin_bt

• Редовен
  • Пораки: 2512
  • Дете Битолчанче
и мене денес еден во ресен ми го сече патот од споредна уличка од ум ме изваде мамето да му ...
Што вредат коњските сили ако зад воланот седи магаре ... ? ;D

Отсутен ngocevski

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 484
Странци(наши печалбари) кои се понашаат како во дивиот запад.Денес за малку двајца ке го јадеа стапот

Мече, јас како преставник на сојот странци, печалбари (па не сум баш печалбар) ете да речам доста време од годината престојувам странство можам само да ти кажам дека апсолутно си во право за овие говеда. Кога ќе дојдат во Македонија со "бесни коли" мислам дека се главни фаци и не почитуваат ниедно правило не само во сообраќај секаде, а кога се таму горе странство дома да видиш како пилиња стојат мирни, почитуваат правила, не фрлаат ѓубре на улица (а не па од тераса)... Ама кога ќе дојдат во Македонија мислат дека господ за мадиња го фатиле...

Еден колективен ќотек за да освестат инаку...

Отсутен SaleSk

• Сениор
  • Пораки: 6204
  • 69
Неколку дена ме вадат од памет и од такт моторчиња кој се исфрлаат да поминат коли кои стојат на семафор и тоа од лева страна...Возат по моја лента, ме вадат ем од памет, ем од такт, и плус се курчат не се тргаат...Као у стилу е па ај бе удриме да те видам ако смееш...
Некња ми идеше на еден да му застанам и да му лупнам шипка у тоа кацигата и тимбата да му ја поделам на две, ама ептен бев како умрен пошто вадев зуб, и не ми беше до ништо. Од што немав кај да избегам почнав гумата у тротоар да ја лижам милиметар...Али некој ден некој има да го папа...
И тоа многу јако...
Dusevno bolniot covek nikogas ne napagja bez pricina.Po toa se razlikuva od normalnite ludje.

Отсутен MecheTo

• Легенда
нгоцевски,баш тоа сакав и да го кажам,ама реков да не должам многу :)

Отсутен DayWalker

• Сениор
  • Пораки: 3063
  • Ќебапбрингер!
Денес едно бело ауди а6 ќе ме згазеше. Возам по улицата кај хубо маркет кај салоните према влае. си возам нормално некако онака бев лабав и уморен си возам некој 60-70-80 и глеам од спротивна лента аудито претицуе камион, глеам у ретровизор неамникој, нагло кочница. Искрено го видов доста далеку и незнам зашто толку јако стиснав кочница не да шкрипат гуми до толку, али ипак намалив ненормално многу. КОа искочи дека ако не стиснев аудито че ме згазеше, тој претица возеше 100че минимуН али и камионов дава гас мамето негово не го пушта, среќа што си закочив, се разминавме за влакно, и типчето коа се разминавме веќе си намали брзина нормално ми свирна и видов у ретровизор пушти 4 жмигавци. ваљда ко некое фала. Иглеа не ќе да беше он крив до толку колку камионот што му се силеше :S

Отсутен Бузуки

• Сениор
  • Пораки: 6302
Абе и камионџииве, мислат дека се најголеми, светот е нивни, Одевне ние со комбето во Охрид и вака после ботун камион (не товаран), одеше се влечеше, ние да го претицаме тој дава туража не не пушта, ние пак, тој пак не не пушта, и веќе кај правото го нацапа таткоми до пола го стигнавме, заиде кола од другата страна и овеј со камионов не ни подзакочи, и мораше да закочиме и пак се најдовме позади него, и се до охрид така по него си лазавме... Баш тогаш пресметував тргнавме во 10часот а таму појдовме во 12:30..