Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 2908290 пати)

Отсутен MAPJAH

• Сениор
  • Пораки: 6993
  • Бенве сие бенве
Одг: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?
« Одговори #18645 на: 04 Ноември 2018, 09:47:40 am »
Може е електричен мерцедесот

Sent from my VTR-L29 using Tapatalk

Отсутен Mikius

• Легенда
  • Пораки: 10312
« Одговори #18646 на: 04 Ноември 2018, 10:10:12 am »
Не е зa фaмилии, зa сaмoхрaни мaјки е.
И гледаш, влегува маж во колата...
Самохран татко ;D

Отсутен MAPJAH

• Сениор
  • Бенве сие бенве
« Одговори #18647 на: 04 Ноември 2018, 10:12:09 am »
Може личи на маж се чувствува ко жена. Еу е ова се си бива

Отсутен Luki Junior

• Сениор
  • Пораки: 5140
  • The Spartan General
« Одговори #18648 на: 04 Ноември 2018, 10:16:15 am »
@velestrumf  За десетина минути ќе излезеш и крив.

пс. Гледајќи го паркингот, сигурно е Икеа... Сигурно има илјадници места слободни за паркирање. Ама... ете... Се снашол човекот да не пешачи 100 метри плус.
Fehlende Pferde Sterken sind mit Wahnsinn ersetzt.

Отсутен zlatkoa

• Сениор
  • Пораки: 3298
« Одговори #18649 на: 04 Ноември 2018, 10:35:04 am »

пс. Гледајќи го паркингот, сигурно е Икеа... Сигурно има илјадници места слободни за паркирање. Ама... ете... Се снашол човекот да не пешачи 100 метри плус.
Или си купил Велештрумф нова мечка, па сака да се пофали.

Отсутен Dodo

• Бемвекријачко Пе*ерче
  • Редовен
  • Пораки: 2810
« Одговори #18650 на: 04 Ноември 2018, 11:14:45 am »

Или си купил Велештрумф нова мечка, па сака да се пофали.

Ama posle tolku muabeti za parkiranjeto, za samohrani majki i tatkovci i se ostalo...nezgodno mu e da kaze :|

Отсутен malinamamun

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 552
« Одговори #18651 на: 04 Ноември 2018, 11:41:46 am »
Не е директно во сообраќај, ама од такт ме вадат копуци на паркинг што немаат осет за соседната кола кога отвораат врата, за месец дена четири пати ме очашија на тој начин, прееска истото, и најдов чива е колата, и им отидов дома, мајката што ја возела колата спиела, девојчето излезе, отвори вратата од колата, и се поклопува кај што ми е ољуштена бојата... И што да им направам сега... Само време и живци ќе изгубам...
Ти си добар, кај мене пред некој ден на паркинг кај Кам излегуваме заедно со едни маж и жена кои го паркирале голфот до мене. И женава си отвори врата како да нема кола до неа. Толку ладнокрвно.
А јас тука. Викам госпоѓо пазете малку. И она ми вели ај ништо не и е на колата.
Кога сум се изнервирал, почнав да ја пцујам. Среќа мажот беше љубезен и се извини и ја подкара жена му.
Си велам ороспиче тешко. На мајка ти да и ја лупаш така колата.

Значи сум видел се, ама ваква жена што пред мене ми ја мава колата и притоа око да не и трепне за тоа. Незнам веќе што да кажам. Чудо е како не сум и удрил една

Отсутен nikola_bb

• Сениор
  • Пораки: 5205
« Одговори #18652 на: 04 Ноември 2018, 12:15:15 pm »
Od tir pricini gledam da parkiram nekade na trotoar ulica kaj sto moze da se parkira. Na parking za 2 meseci pepel mi e napravena od tugji vrati...

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk

Отсутен Bicikle

• Легенда
  • Пораки: 10576
« Одговори #18653 на: 04 Ноември 2018, 12:17:49 pm »
Ќе се тепаш дека некоја ти лупнала со врата?

Отсутен MAPJAH

• Сениор
  • Бенве сие бенве
« Одговори #18654 на: 04 Ноември 2018, 14:24:48 pm »
Нема да се тепа, ќе ја тепа. Многу гадни жени сум сретнал во сообраќајот што од далеку си го бараат, а знаат дека нема некој да ги шлапне оти се нели понежниот пол. Имав случка у државна болница со една ако може да ја наречам госпоѓа најпрво се запна дека новата и убава кола ми била од кредит, па почна да ме вреѓа за физичкиот изглед т.е дека сум бил дебел и на крај ми рече да го причекаме синот нејзин да дојде да ме истепа. Чекав 15мин колку што ми побара и не дојде, ако дојдеше двајцата ќе ги тепав и сам ќе си викнев полиција. Во тој момент на блиска личност и дијагностицираа лоша болест па ќе си го однесеа.

Отсутен Vlatce-Vectra

• Сениор
  • Пораки: 5915
« Одговори #18655 на: 04 Ноември 2018, 14:47:19 pm »
Pak kje pisam ima li lek za ovaa stoka narecena semafordzii so motorive. Nedela tivok miren den pa idete bre u 3 lepe sto koj takvo turirate toa motorite. Izlezi da setas so detence nadvor zastanal do tebe i turira. Mu vikam imas li ti malce mozok u toa crpkata samo me pogledna i puna na edno trkalo od Treska semaforite nakaj katolicka ja oprai. Da se iskrsis kako pazl da te sostavuvaat.

Отсутен MAPJAH

• Сениор
  • Бенве сие бенве
« Одговори #18656 на: 04 Ноември 2018, 14:51:35 pm »
Имаме еден член тука голем семафорџија

Отсутен Bicikle

• Легенда
« Одговори #18657 на: 04 Ноември 2018, 15:11:52 pm »
Нема да се тепа, ќе ја тепа. Многу гадни жени сум сретнал во сообраќајот што од далеку си го бараат, а знаат дека нема некој да ги шлапне оти се нели понежниот пол. Имав случка у државна болница со една ако може да ја наречам госпоѓа најпрво се запна дека новата и убава кола ми била од кредит, па почна да ме вреѓа за физичкиот изглед т.е дека сум бил дебел и на крај ми рече да го причекаме синот нејзин да дојде да ме истепа. Чекав 15мин колку што ми побара и не дојде, ако дојдеше двајцата ќе ги тепав и сам ќе си викнев полиција. Во тој момент на блиска личност и дијагностицираа лоша болест па ќе си го однесеа.

Требало да ја опрајш...

Отсутен MAPJAH

• Сениор
  • Бенве сие бенве
« Одговори #18658 на: 04 Ноември 2018, 15:21:56 pm »
Не бива, ќе треба да и плаќам после тоа, има некои и намерно провоцираат со таа намера.

Отсутен Bicikle

• Легенда
« Одговори #18659 на: 04 Ноември 2018, 15:51:54 pm »
 Да ја пријавиш? А некад и вреди ќеот. Мада ретко кој пази да не те бапни, башка античките македонци знајш какви се, оти некој да вози поарна кола од него, кај нашол пари.