Не беше Денде, Сеат Леон беше.
Миле или кажи конкретно кон кого целиш, или не ја тупи како Drama Queen цело време.
Ако осудуваш лошо возење и го насочуваш кон членови од форумов заради дисциплина тогаш пингај ги тие што треба и кажи што направиле, затоа што вака нема поента тоа што си го напишал и тоа што сакаш да го постигнеш.
2 страни се натегаат членовите со погодување кој бил виновникот.
Не ја оправдувам постапката на членот кој што прекршил сообраќајно правило и загрозил безбендост на учесници во сообраќајот.
Исто така не го оправдувам и латентното покажување со прст кон некого, и во исто време да го етикетираш како дебил и слично, а да одбегнуваш да посочиш конкренто кој е.
Ако сакаш "подобро утре" може да пишеш "Златко, премина цела колона возила и сврте лево, без да почитува сообраќајно правило и направи тоа и тоа, и загрози тоа и тоа..." Па јас ќе се правам невин и наудрен и ќе се бранам или ќе прифатам дека сум направил грешка и нема да ја повторам.
Јас се исклучувам од дискусијава тука затоа што ниту твојот пост нема поента после целава дискусија, ниту пак дискусијата допринесе нешто корисно освен етикетирање и ставање на отстрел и членови кои можеби воопшто немаат никаква вина во целата ситуација.